Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

ESKİ DOSTLAR, İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

ESKİ DOSTLAR, İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
1 Haziran 2017 15:43

EŞİ Vali Seyfettin Azizoğlu ile birlikte Tekman’a giden Nilgün Azizoğlu, şehit ve gazi aileleri ile düzenlenen iftar yemeğinde biraraya geldi.

Nilgün Azizoğlu’na, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çelik’in eşi Nadire Çelik ve Tekman Kaymakamı Kemal Karahan’ın eşi Enise Karahan eşlik etti. Tekman’da ilk olarak Anadolu Lisesi Çocuk Gelişiminin resim sergisi ve Şehit Nurullah Saraç Orta Okulunda düzenlenen proje sergisinin açılışına katılan Nilgün Azizoğlu, iftar yemeğinde ise şehit, gazi aileleri ve Tekmanlı bayanlarla biraraya geldi.

Öğretmenevinde yapılan iftar yemeğinde misafirleri ile buluşan Azizoğlu, konuklarına beraberinde getirdiği hediyeleri dağıttı. Çocukları da sevindiren bayan Azizoğlu, halkın gösterdiği yakınlık ve misafirperverliğe teşekkür etti.

İlçede sağlanan güvenlik ortamının önemli olduğunu, halkın da bundan büyük mutluluk duyduğunu belirten Nilgün Azizoğlu, “Halkın yüzündeki korku ve endişe izleri, yerini tebessüme bırakmış. İnsanımızdaki rahatlık, huzur ve güvenden kaynaklanan mutluluk, hepimizi sevindirdi. Birbirimizle yakınlaştık, insanlarımızla kaynaştık. Son derece hoş bir Tekman gezisi yaptık” dedi.

İftar yemeğinin ardından 27 yıllık özlemini de gideren bayan Azizoğlu, burada yaşayan dostlarıyla buluştu. Tekrar bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Azizoğlu, “Hepinizi çok özlemişim. Sizleri görünce aradan geçen uzun yıllara rağmen dostluğumuzun eskimediğini hissettim. Kalpten bağlılık böyle bir şey” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.