Dolar 32,4374
Euro 34,8362
Altın 2.447,29
BİST 9.885,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C

FARUK DURMUYOR HEP KOŞUYOR

FARUK DURMUYOR HEP KOŞUYOR
8 Aralık 2021 04:05

GENÇ yaşta, çırak olarak berberlik mesleğine başlayan, ilerleyen zaman içinde basamakları birer birer çıkarak ustalığa kadar yükselen 40 yaşındaki Faruk Durmuş, azminin karşılığını girdiği kuaförler yarışmasında Türkiye ikincisi olarak aldı.

Soyadının aksine hiç durmayan ve kulvarında sürekli hareket halinde olan, girdiği yarışmada da birinciliği “kıl payı” kaçırtan, yarışma sonrası yaptığı değerlendirmede “Durursam, kapımı, beynimi, gözlerimi yeniliklere kapatırsam biterim” diyen Kuaför Faruk, kendisini moral motivasyon açısından şampiyonaya hazır hale getiren ustalarına, dostlarına ve müşterilerine teşekkür etti.

MÜŞTERİLERİ TEŞVİK ETTİ

İşyeri Yunusemre Mahallesi Birinci Kayakyolu Caddesi üzerinde bulunan üç çocuk babası Faruk Durmuş, işini ciddi ve hatasız yapmasının yanında titizliği ile kısa zamanda meslektaşları arasında öne çıktı. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan, dolayısıyla kendisini kuaförlük alanında giderek geliştiren Faruk Durmuş, müşterilerinin de teşviki ile Dünya Kuaförleri Konfederasyonu’nun (ÇMC CAT) düzenlediği “Golden Hair, Türkiye’nin en iyi kuaförü sen misin?” yarışmasında şansını denemeye karar verdi.

60 YARIŞMACI ARASINDAN SIYRILDI

Ön elemeleri geçen ve Antalya’da yapılan final yarışmalarına katılmaya hak kazanan 25 yıllık Kuaför Faruk Durmuş, önemli bir başarıya imza attı. Kendisi gibi ön elemeleri kazanarak finale kalan 60 yarışmacı arasından sıyrılarak ikinci olan ve önemli bir başarıya imza atan Faruk Durmuş, sosyal medya üzerinden yaptığı ve “Başarı azim gerektirir. Azim ise irade ister. Bazı hedefler başarısız olmaya da değer. Gerçek başarı, başarısız olma korkusunu yenebilmektir” sözüyle dikkat çektiği değerlendirmesinde duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi:

ÇABALAMAYI BIRAKIRSAM BİTERİM

“- Lafa nereden başlayacağımı bilemedim, çok yazıp sildim. Öncelikle bana bu yolda desteğini esirgemeyen aileme, dostlarıma, meslektaşlarıma ve değerli takipçilerime çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca ilham kaynağım ve her konuda bana yardımcı olan özellikle üstadlarıma ve dünyanın dört bir yanından mesleğini en iyi şekilde sunan en iyi erkek kuaförlerinden feyz aldığım herkese teşekkür ediyorum.

Her geçen gün yeni şeyler öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye hâlâ devam ediyorum. Eğer birgün ben ‘oldum’ dersem ve yeni şeyler öğrenmek için çabalamayı bırakırsam, işte o zaman bir sanatçı olmaktan çıkar, olduğum yerde saymaya başlarım. Bu yüzden kapılarımı, gözlerimi ve beynimi her zaman yeniliklere açık tutuyorum.

Sizlere söz veriyorum bundan sonraki alacağım başarılar ve yapacağım işlerle sizlerin gururu olacağım.

EKSİK OLMAYIN; beni her ne kadar takdir etsenizde kendimi hâlâ bir çırak gibi görüyorum Daha yürüyecek çok yolumuz var. Kısaca bu yolda bana destek olan beni seven herkese teşekkür ediyorum iyiki varsınız.” erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.