Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 18°C
Çar 16°C

BAŞKAN SUNAR’DAN KONSERVATUVAR VAADİ

BAŞKAN SUNAR’DAN KONSERVATUVAR VAADİ
4 Mart 2024 18:17

PALANDÖKEN Belediyesi Türk Musikisi Topluluğu, 60 yaşında hayata veda eden Müslüm Gürses’in ölümünün 11’nci yıldönümünde, ünlü sanatçının şarkılarından oluşan bir repertuvarla yürekleri yaktı.

Dün akşam, Yenişehir’deki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, tarihi günlerinden birisini yaşadı.

Toplamda 600 kişi alan salon, “Yürek Yakan Şarkılar” konserinde tıklım tıklım doldu.

Haricen getirilen tabure ve iskemlelerin de yetersiz kaldığı konseri, çoğu insan yerlerde oturarak izledi.

BİR DE ŞARKI SESLENDİRDİ

Duyurulan saatten yaklaşık 45 dakika geç başlamasına rağmen, kimsenin yerinden kıpırdamadığı; Şef Selçuk İçoğlu yönetimindeki konserin sunuculuğunu, aynı zamanda bir de şarkı seslendiren Selmani Özgür Çelikoğlu yaptı.

MÜJDE VERDİ

Konserden önce bir konuşma yapan Palandöken İlçe Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, müzik topluluğunu göreve başladıktan bir süre sonra oluşturmaya karar verdiklerini hatırlattı, “Yeni dönemimizde Türk Müziği Topluluğu’muzu konservatuvara dönüştürerek, sanatçılarımıza çok daha kapsamlı eğitim imkanları sunmayı planlıyoruz. Bu çalışmalarımızla Palandöken’i her alanda zenginleştirmeyi amaç ediniyoruz. Destek sizden, hizmet bizden” dedi, 11’inci ölüm yıldönümünde anılan Müslüm Gürses’e rahmetle anmayı ihmal etmedi.

Salonda, önceden organize edildikleri her haliyle belli olan partili gençlerin, Muhammet Sunar’ın konuşması sırasında amigoluk yapmaları, salondaki çoğu izleyici tarafından hoş karşılanmadı.

23 ESER SESLENDİRİLDİ

Palandöken İlçe Kaymakamı Uğur Tutkan’ın da mazeretinden dolayı sonradan dahil olduğu konserde sanatçılar toplamda 23 eser seslendirdiler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.