Dolar 32,3697
Euro 35,0071
Altın 2.325,73
BİST 9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

KAYBOLANLAR’I BİRLİKTE ARAMAYA ÇIKTILAR

KAYBOLANLAR’I BİRLİKTE ARAMAYA ÇIKTILAR
15 Ağustos 2019 17:42

ERZURUMLU Eğitimci-Yazar Alper Bıyıklı, raflarda yerini alan ikinci kitabı Kaybolanlar’ı, sevenleri için imzaladı.

Beş yıl kadar önce kaleme aldığı, yayınlandığında büyük beğeni toplayan “Kasırga Ordusu” ile ilk deneyimini yaşayan Alper Bıyıklı, geçtiğimiz günlerde kitapçılarda satışa sunulan Kaybolanlar ile yeniden okuyucu karşısına çıktı.

Birkaç yıldan beri Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde bir özel okulun yöneticiliğini yapan 40 yaşındaki Bıyıklı için Vehip atalay Kitapsarayı’nda imza günü düzenlendi.

Alper Bıyıklı’yı bu özel gününde dostları ve okurları yalnız bırakmadı. Bıyıklı Hoca, kendisini yalnız bırakmayan dost ve okuyucularına teşekkür etti.

ALPER BIYIKLI KİMDİR

1979 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Sanatlar Öğretmenliğ’inde tamamladı. Yazmaya lise yıllarında merak salan ve bu tutkusunu üniversite yıllarında da devam ettiren Bıyıklı, Erzurum’da çeşitli yerel gazete ve dergilerde yazarlık yaptı. 2014 yılında ilk romanı olan Kasırga Ordusu’nu okuyucularının beğenisine sunan, halen de Sakarya’nın Hendek ilçesinde özel bir okulda idarecilik yapan Bıyıklı evli ve iki çocuk babası. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.