Dolar 32,3770
Euro 35,0164
Altın 2.325,59
BİST 9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

MEHMET SEKMEN, ZAFER AYNALI’YA SAHİP ÇIKTI

MEHMET SEKMEN, ZAFER AYNALI’YA SAHİP ÇIKTI
26 Mayıs 2017 16:57

BÜYÜKŞEHİR Belediye Erzurumspor yönetiminde, şampiyonluk maçının hemen ertesinde yaşanan çatlak kafaları karıştırırken, Ali Demirhan tarafından doğrudan hedef alınan ve “istenmeyen adam” ilan edilen Kulüp Asbaşkanı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı’ya, Mehmet Sekmen sahip çıktı. Akşam saatlerinde yazılı bir açıklama yapan BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, “Ali Demirhan benim için ne ise, Zafer Aynalı da odur” diyerek, tavrını net şekilde ortaya koydu.

BB Erzurumspor Başkanı Av. Ali Demirhan’ın, dün akşam saatlerinde istifa ettiğine yönelik haberlerin sosyal medyada yayılması şaşkınlıkla karşılanmıştı. BB Erzurumspor taraftarının şampiyonluk sevincini kursağında bırakan haberde, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i temsilen kulüp yönetiminde yer alan Zafer Aynalı ismi özellikle dillendirilmiş ve Başkan Ali Demirhan’ın, asbaşkanını istemediği ve istifa yolunu seçtiği iddiaları ortaya atılmıştı.

AYNALI: “SUSKUNLUĞUMUZ ASALETİMİZDENDİR”

Konuyla ilgili olarak erzurumdanhaberler.com’a açıklamalarda bulunan Zafer Aynalı, şampiyonluk türkülerinin söylendiği bir günde böylesi bir gelişmenin yaşanmasını üzüntüyle karşıladığını belirtmiş, “İki yıldan beri Erzurumspor’un mutfağındayım. Şimdiye kadar çok şeye karşı çıktık, yanlış yapılmasına izin vermedik, ama konuşmadık da. Suskunluğumuz asaletimizdendir. Ali Demirhan eğer benden şikayetçi ise, gitsin Mehmet Sekmen Başkanımız ile konuşsun. Böylesi konuların sosyal medyaya taşınması, son derece yanlıştır. Eğer Ali Demirhan bana karşı çıkıyorsa, dolaylı olarak Mehmet Sekmen’e karşı çıkıyor demektir” demişti.

Spor kamuoyunu meşgul eden bu tartışmalara, Başkan Mehmet Sekmen, yaptığı yazılı açıklamayla son noktayı koydu. Erzurumspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

BAŞARI HERKESİN BAŞARISIDIR

“- Sosyal medyada ve bazı yayın organlarında Kulüp Başkanımız Ali Demirhan’ın istifa ettiğine yönelik haberler yer almış ve istifa sebebi olarak da Kulübün Asbaşkanı Zafer Aynalı gösterilmiştir. Biz, Ali Demirhan kardeşimizle güzel ve önemli başarılar elde ettik. Mavi-Beyazlı takımın başarısında Kulüp Başkanımız Ali Demirhan’ın yanısıra, Asbaşkanımız Zafer Aynalı ve diğer yöneticilerimizin de emeği çoktur. Ali Demirhan benim için ne ise Zafer Aynalı da aynıdır. Bu başarı, şehrin başarısıdır, kulübün başarısıdır. Hiç kimse bu başarıyı kendi amaçlarına alet edemez. Başarı bir ekip işidir. Bu başarı isimlerle ilgili değildir. Bu başarı B.B. Erzurumspor kulübünündür. Herkesin bu başarıda emeği vardır. Malzemecisinden taraftarlara, futbolcusundan yönetime varıncaya kadar herkes şampiyonluğun mimarıdır.

ŞAMPİYONLUĞUN ÜZERİNE KİMSE GÖLGE DÜŞÜREMEZ

Sosyal medya üzerinden Ali Demirhan ve Zafer Aynalı’nın birbirine düşürülmesine, B.B. Erzurumspor üzerinden eleştiri yapılmasına ve şampiyonluğumuza gölge düşürülmesine asla izin vermememiz gerekir. Bu takım, bu büyük şehrin takımıdır. Biz daha şimdiden sezon öncesi çalışmalara başladık. Sezona bomba gibi bir takım hazırlayacağız. Şu günlerde Süper Lig öncesi hedeflerimizi belirlemek için çaba harcarken, böyle haber ve tartışmaların çıkması bizleri üzüyor. Vatandaşlarımızın takımımızla ilgili yapılan karalama amaçlı yorumlara asla itibar etmemelerini istiyorum. Bu şehir kalkınma hedeflerine en kısa sürede ulaşacaktır. Kimse buna engel olamaz. Bu tür ucuz hesaplar birlik ve beraberliğimizi asla bozamaz.” erzhaber

YORUMLAR

  1. nizamettin bayir dedi ki:

    Cıta yükseldi burada bu takımı kim taşır o na bakalım ali başkan bunu taşır zafer belediyedeki gürevıne baksın yoksa geri dünüş kacınılmaz olur memleket takımi bir memuru koruyup siyasete kurban edilmemeli