Dolar 32,4673
Euro 34,8120
Altın 2.478,60
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

VERGİ VERMEK KUTSAL BİR GÖREVDİR

VERGİ VERMEK KUTSAL BİR GÖREVDİR
27 Şubat 2017 20:04

ERZURUM Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan 28. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Seyfettin Azizoğlu’nu ziyaret etti.

Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla, 1990 yılından bu yana kutlanan Vergi Haftası’nın 28. si çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Etkinlikler kapsamında Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, Vali Seyfettin Azizoğlu’nu ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Başkan Ergün’ün yanı sıra Gelir İdaresi Grup Müdürü Mehmet Kuzucu, Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü Bahadır Bağ, İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Yıldırım ve Vergi Dairesi Müdürleri Mehmet Ozan ile Ayşe Gınalı katıldı.

Her geçen yıl daha fazla vergi bilincine sahip kitlelerle buluştuklarını söyleyen Ergün, birçok sosyal etkinliklerin yanında, vergi kavramını kamuoyunun gündemine sunmaya çalıştıkları bu haftanın 28.sini kutladıklarını belirtti.

Vali Azizoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu, herkesin vergi verme yükümlülüğü olduğuna ve bu bilinçte hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.