Dolar 32,3832
Euro 34,7182
Altın 2.403,38
BİST 10.105,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 15°C
Cum 15°C
Cts 12°C

SOYLU: PALANDÖKEN KADAR CESARETLİ OLMALIYIZ

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA HİZMETE GİREN ERZURUM HİLTON GARDEN INN’IN RESMİ AÇILIŞI BUGÜN İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU’NUN DA KATILDIĞI BİR TÖRENLE YAPILDI.

SOYLU: PALANDÖKEN KADAR CESARETLİ OLMALIYIZ
11 Aralık 2022 20:27 | Son Güncellenme: 12 Aralık 2022 09:08

GEÇTİĞİMİZ aylarda hizmete giren Hilton GardenInn Erzurum Otel’in resmi açılışını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; Vali Okay Memiş, Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu,  Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile birlikte yaptı.

YATAK KAPASİTEMİZ 12 BİN’İ BULDU

MHP İl Başkanı Naim Karataş, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer ve İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek’in yanısıra kurum amirleri ve STK temsilcilerinin katıldığı törende konuşan Vali Okay Memiş, Erzurum olarak turizmde önemli aşamalar kaydettiklerini söyledi, yatak kapasitesinin 12 bine ulaştığını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkan Mehmet Sekmen de Erzurum’un sürekli büyüyüp geliştiğine işaret etti. Sekmen daha sonra Bakan Soylu’ya Erzurumspor forması hediye etti.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu da yaptığı konuşmada Doğu’da terörün yapılan operasyonlar ile son bulduğuna işaret etti, bu başarının altında imzası olan Süleyman Soylu’ya teşekkürlerini iletti.

KİMSENİN HAYAL EDEMEDİĞİ NOKTADAYIZ

“Türkiye büyüdükçe Türkiye yükseldikçe Türkiye yarınlarına daha güçlü bakıyor” diye söze başlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi kimsenin hayal bile edemeyeceği bir noktaya taşıdığını belirtti.

Türkiye’nin altyapı eksiklikleri tamamladığını ve güçlü şekilde yürüyüşe geçtiğini bildiren Bakan Soylu, şöyle devam etti:

YAPILAN BÜYÜK BİR DEVRİMDİR

“- Ülke olarak tam 300 yıl sonra, Karlofça’dan itibaren bu fırsatı yakaladık. Batı’yla aramızdaki makası küçültüyoruz. İhracatımız 250 milyar doları aştı. Bunlar öyle basite indirgenecek rakamlar değil, 39-40 milyar dolarlardan 250 milyar dolara ulaşmak öyle kolay bir iş değil. Yatırımın olabilmesi için huzurun, istikrarın olması gerekir. Türkiye büyük bir devrim gerçekleştirdi. Buna değişim demek haksızlık olur, buna gelişme demek de haksızlık olur, bu büyük bir devrimdir. Bu büyük devrimin sahibi bu Aziz millettir. Bu büyük devrimin yöneticisi kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu büyük devrimin bugünkü yüklenicileri de Cumhur İttifakı’dır. Şu Palandöken dağının cesareti kadar cesaretli olmalıyız. Hiçbir zaman cesaretimizden kuvvetimizden geri durmamalıyız.”

Bakan Soylu daha sonra Erzurum’daki STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.