Dolar 32,4945
Euro 34,9060
Altın 2.435,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

AŞKALE ÇİMENTO, TIRMANDIKÇA TIRMANIYOR

AŞKALE ÇİMENTO, TIRMANDIKÇA TIRMANIYOR
4 Temmuz 2017 16:28

EKONOMİ haberleri ve araştırmaları ile adından sıkça söz ettiren Fortune Dergisi, “Türkiye’nin en iyileri” listesinde Aşkale Çimento’ya 253’ncü sıradan yer verdi.

Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan Fortune 500 Türkiye araştırmasının 10’uncusu açıklandı. Türkiye’deki tüm şirketlerin katılımı esas alınarak yapılan araştırmada, Aşkale Çimento’nun yakaladığı başarı bir kez tescillendi.

ASLINDA DAHA YUKARILARDAYIZ!

Derginin 2016 rakamlarını baz alarak yaptığı araştırmada; Aşkale Çimento, Türkiye ekonomisinin devler liginde 253’üncü sırada yer aldı.

Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, başarılarının asla tesadüfi olmadığını belirterek,“ Bilecik ve Samsun’da bulunan tesislerimize ait rakamlar bu araştırma sonuçlarına eklenmemiştir. İki tesisimizin eklenmesiyle sıralamada çok daha yukarılara sıçrayacağımız kesin. Listeye bu yıl yaklaşık 70 şirketin yeni girmiş olması da sıralama açısından önemli bir faktördür. 25 yıldır Türkiye’nin en iyi çimento ve hazırı betonunu üretmenin mücadelesini ve onurlu duruşunu sergiliyoruz. Fortune Dergisi tarafından yapılan bu araştırmanın sonuçları da bizim aldığımız mesafenin değerli göstergelerinden birisidir” dedi.

25 YILDAN BERİ ATILIM İÇİNDEYİZ

Çalışınca, azmedince ve birlikte hareket edince ne kadar çok şey başarılabileceğini herkese gösterdiklerini belirten Yücelik şöyle devam etti:

“Yönetim olarak sürekli stratejiler geliştiriyor, planlar yapıyor ve şirketin özellikle krizlere karşı dinamik tutulmasını sağlayacak projeler üzerinde kafa yoruyoruz. Fabrika ve hazır beton tesislerinde; 24 saat esaslı çalışan kalite ve kontrol laboratuvarları, şirketin imajını hep güçlü kılıyor. Fabrikalarımızda kolektif çalışma ruhu ön plandadır. Elbette bu tarz başarılar bizi mutlu etmekle beraber sorumluluklarımızı daha da artırıyor. Ekonomik büyüme ve refah seviyesini yükseltme çabalarını, çevreyi ve yeryüzündeki tüm insanların yaşam kalitesini koruyarak gerçekleştirilmesi gerektiğini savunuyoruz. Erzurum, Aşkale, Trabzon, Van, Gümüşhane, Erzincan, Bilecik, Samsun, Giresun, Ağrı, Rize, Bursa, Tokat , Amasya ve İstanbul’daki çimento ve hazır beton yatırımlarımızla, 25 yıldır gerçekleştirdiğimiz tüm atılımlarda insanı, çevreyi ve kaliteyi olmazsa olmaz kabul ediyoruz.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.