Dolar 32,5154
Euro 34,8500
Altın 2.429,09
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

BB ERZURUMSPOR’A GÖZ KIRPIYOR

BB ERZURUMSPOR’A GÖZ KIRPIYOR
8 Haziran 2017 22:28

ÖNÜMÜZDEKİ günlerde olağanüstü kongreye gidecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, henüz “ben varım ve adayım” diyerek ortaya çıkmış bir isim yokken, önceki Başkan Saim Özakalın, erzurumdanhaberler.com’un, “Başkan, yeniden göreve talip olur musun?” sorusuna, “Hayır, olmam” demedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu’nun, dün akşam şehit aileleri onuruna verdiği iftara katılan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı ve Ali Demirhan’dan önce BB Erzurumspor Kulübü Başkanlığı görevini yürüten Saim Özakalın, yaptığı değerlendirmede kulübün yükünün önemli bölümünü Erzurum’daki işadamlarının çektiğine işaret etti.

Erzurum dışındaki Erzurumlular’dan kulübe maddi destek pek gelmediğini belirten Özakalın, “Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Erzurum iş dünyası kulübe ciddi destek veriyor. Bu şartlar altında BB Erzurumspor yönetiminin, özellikle de yönetim kurulu başkanının Erzurum’dan bir ismin olması gerekir” dedi.

Açıklamanın bu bölümünde yönelttiğimiz, “Peki siz göreve talip olur musunuz?” sorusuna, “hayır, olmam” demeyen ve kongre öncesi bu tavrı ile heyecan uyandıran Saim Özakalın ismine Erzurumspor taraftarı, delegeleri ve Büyükşehir camiasının, dolayısıyla da Mehmet Sekmen’in nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.