Dolar 32,5876
Euro 34,8072
Altın 2.505,62
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

BİNGÖL ÇITAYI GİDEREK YÜKSELTİYOR

BİNGÖL ÇITAYI GİDEREK YÜKSELTİYOR
8 Kasım 2020 09:25 | Son Güncellenme: 8 Kasım 2020 10:02

PARTİSİNİN Erzurum Kurucu İl Başkanlığı’na geçtiğimiz temmuz ayının ortalarında getirilen, atandığı tarihte ne bir üyesi, ne binası, ne oturacak bir sandalyesi bile bulunmayan Demokrasi ve Atılım Partisi’ne (DEVA), kısa zamanda büyük bir güç aşılayan Vahit Bingöl, sadece kendisine güvenenleri mahçup etmemekle kalmadı, yerel muhalefete de siyasetin nasıl yapılması gerektiğini icraatleri ve çalışmalarıyla gösterdi.

ESNAFLA YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜYOR

Son zamanlarda vaktinin önemli bölümünü ilçe gezilerine ayıran, gittiği her yerde kapı kapı dolaşan, selam verilmedik kişi bırakmayan, özellikle de esnafla yüz yüze görüşerek dertlerine kulak veren Vahit Bingöl’ün hızına kimse ulaşamaz oldu.

HEYECAN GÖZLERDEN OKUNUYOR

Siyasette yılların kazandırdığı birikimi, DEVA Partisi’nin başarısı için harcamaya başlayan Bingöl, “Gittiğim ilçelerde bire bir tanık olduğum olaylar, gördüklerim, duyduklarım, yaşadıklarım bana Anavatan Partisi’nin kuruluş yıllarını hatırlattı. O tarihlerde yaşanan heyecan, ANAP’ı iktidar yapmıştı. Şimdi benzer heyecanı, isteği, arzuyu vatandaşta görüyor, gözlerdeki ışıltıya tanık oluyorum. Yanlış anlaşılmasın, DEVA iktidara geliyor diyemem belki ama, siyasi tabloda değişikliğe sebep olacak bir büyük başarıyı da yakalayacağa benziyor” diye konuşuyor.

HER YERDE YOĞUN İLGİ

Birkaç hafta önce Karayazı ve Karaçoban’dan başlattığı gezileri kısa zamanda maratona dönüştüren, ziyaretlerini Tortum, Uzundere, Tekman, Hınıs ve Aşkale ilçeleri ile devam ettiren, son olarak da Çat, Hınıs ve Aşkale’ye giderek vatandaşla görüşen, esnaf ziyaretlerinde bulunan Vahit Bingöl, çıtayı çok daha yukarılara taşımanın hesabını yapıyor.

SIRADA KÖYLER VAR

İlçe gezilerinden sonra rotayı köylere çevireceğini, en ücra köye, en uzak mezraya bile gideceğini ve partisini anlatıp, tanıtacağını belirten Bingöl, kimseyi kırmadan, incitmeden, demokrasi çerçevesinde işin nasıl yapıldığını ve yapılması gerektiğini yerelde siyaset yapan herkese gösteriyor. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.