Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 20°C
Sal 18°C

İYİ PARTİ İL BAŞKANI GÜNEYİN: ESNAF FERYAT EDİYOR

İYİ PARTİ İL BAŞKANI FATİH GÜNEYİN, CUMARTESİ MESAİSİNDE DADAŞKENT’İ DOLAŞTI, ESNAFIN SIKINTILARINA KULAK VERDİ, VATANDAŞLA DERTLEŞTİ. BAŞKAN GÜNEYİN, ÇEKİLEN SIKINTILARIN İYİ PARTİ İKTİDARI İLE BİRLİKTE SON BULACAĞINI İDDİA ETTİ.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI GÜNEYİN: ESNAF FERYAT EDİYOR
28 Ocak 2023 18:35 | Son Güncellenme: 29 Ocak 2023 12:21

PARTİSİNİN üçüncü olağan genel kurul toplantısında İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı’na seçildikten sonra, önce mazbatasını alan, ardından divan üyeliklerini belirleyen ve görev dağılımı yapan Fatih Güneyin, sahaya indi.

Millet İttifakı’nın oluşturan 6’lı masanın Erzurum’da önemli taşlarından olan İYİ Parti’nin çiçeği burnunda İl Başkanı olarak Dadaşkent’te esnaf gezisine çıkan Fatih Güneyin, “Kime dokunduysak bir değil bin ah birden işittik” diye konuştu.

İnsanların ister işçi, ister memur ister esnaf olsun tümüyle sıkıntıda olduğunu, vatandaşın hayat pahalılığı altında inim inim inlediğini, yetmiyormuş gibi ağır vergi yükünün altından kalkmadığını belirten Başkan Güneyin, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

VATANDAŞ PERİŞAN OLMUŞ DURUMDA

“- Piyasaların çok kötü durumda olduğunu, bir iş insanı olarak bilen birisiyim. Yaşanan ekonomik zorlukları ve durgunluğu neredeyse esnafın tamamı söylemiyor, resmen feryat ediyor. Bir yanda enerji fiyatlarının yüksekliği, diğer yanda fahiş kiralar, ağır vergi yükü esnafımızı perişan etmiş durumda. Çok klasik bir söz gibi gelecek ama, kime dokunduysak bin ah işittik. Bu böyle gitmez. Zaten gitmediği de ortada. Bu kötü, bu olumsuz durum İYİ Parti iktidarında inşallah son bulacak.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.