Dolar 32,4790
Euro 34,9300
Altın 2.435,41
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C

BU ÇİÇEKLER ÇOK TATLI!

PALANDÖKEN BELEDİYESİ TARAFINDAN AÇILAN MESLEK EDİNDİRME KURSLARINA DEVAM EDEN KURSİYERLERİN ÜRETTİĞİ ÜRÜNLER, AÇILAN SERGİDE GÖRÜCÜYE ÇIKTI. SERGİDE EN ÇOK İLGİYİ ÇİKOLATA VE ŞEKERDEN YAPILMA ÇİÇEKLER TOPLADI.

BU ÇİÇEKLER ÇOK TATLI!
21 Haziran 2022 07:47 | Son Güncellenme: 21 Haziran 2022 09:34

PALANDÖKEN Belediyesi tarafından açılan meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerlerin ürettiği ürünler, yıl sonu sergisinde görücüye çıktı. Sergide yer alan ürünler içinde en çok da çikolata ve şekerlemeden yapılma çiçekler dikkati çekti.

 

Efkan Ala Kültür Merkezi’nde düzenlenen yıl sonu sergisinin açılışını Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile birlikte yaptı.

Çok sayıda vatandaşın da katıldığı açılış töreni İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Yapılan uzun konuşmalardan sonra açılan sergide izdiham yaşandı.

Palandöken Belediyesi’nin düzenlediği meslek edindirme kurslarının bayraktarlığını yapan Canip Cihangir’in çalışmalarının beğeniyle izlendiği sergide en çok ilgiyi, yaklaşık 7 yıldan beri pastacılık kursu veren Dilek Koç’un öğrencilerinin çikolata ve şekerden yaptıkları çiçekler ve pastalar gördü.

Pastacılık kursuna üç yıldan beri devam eden Beyza Alpagut’un çiçek buketini görenler, çiçeklerin çikolata ve şekerleme ürünü işler olduğunu öğrendiklerinde şaşırmaktan kendilerini alamadı, “Hele bakalım daha neler göreceğiz” diye konuştular.

Efkan Ala Kültür merkezindeki sergi üç gün açık tutulacak. erzhaber

TIKLA İZLE

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.