Dolar 32,3835
Euro 35,0225
Altın 2.326,63
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

DİLEK HANIM NEDEN İSTİFA ETTİ?

DİLEK HANIM NEDEN İSTİFA ETTİ?
26 Ekim 2016 04:00 | Son Güncellenme: 26 Ekim 2016 04:22

08-ndn

TÜRKİYE Buz Pateni Federasyonu’nun Erzurumlu başarılı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından önceki gün yaptığı sürpriz bir açıklamayla istifa ettiğini duyurmuştu. “Seçilmek için demokratik hakkımı kullandığım gibi, yine bir demokratik hak olan istifa müessesinde yararlanarak, en yetkili organımıza, yani genel kurulumuza müracaat etmeyi en doğru yol olarak gördüm” diyen Dilek Okuyucu’nun bu çıkışı farklı yorumlara neden oldu.

BAŞINA BUYRUK HAREKETLER Mİ ROL OYNADI

Yönetim kurulu çoğu üyenin hiç haberinin bile olmadığı bu istifa çıkışının nedenlerinin, Başkan Okuyucu’nun yaptığı açıklamanın satır aralarında gizli olduğunu belirten camiaya yakın isimler, “Dilek Hanım, açıklamasında ‘daha güçlü ve dinamik bir yapılanma oluşabilmesi adına’ diye bir ifade kullanmış. Bu, Başkan Okuyucu’nun 10 Aralık’ta yapılacak seçime daha güçlü ve farklı bir listeyle gireceğini gösteriyor. Belli ki, mevcut yönetimde çatlaklar ve huzursuzluklar oluşmuş, ya da Dilek Hanım yalnız bırakılmış. Kim bilir belki de başına buyruk hareket eden kimi yönetim kurulu üyesinin tutarsız ve şımarık tavırları da, bu kararın alınmasında etkin rol oynamış olabilir” dediler.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanlığı görevini 23 Mayıs 2014 tarihinden itibaren yürüttüğünü hatırlatan Dilek Okuyucu, kamuoyu ile paylaştığı istifa açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:

DEMOKRATİK HAKKIMI KULLANIYORUM

“-Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanlığı görevimden, önümüzdeki Erzurum EYOF 2017 ve Almaty Winter Universiade 2017 öncesi, daha güçlü ve dinamik bir yapılanma oluşabilmesi adına istifa etmiş bulunuyorum.

Lütfen, hiçbir dedikoduya itibar etmeyiniz. Demokratik bir hakkımı kullanarak seçime girdiğim gibi, yine demokratik bu hakkım olan istifa müessesinden yararlanarak, en üst yetkili organımıza yani genel kurulumuza müracaat etmeyi en doğru yol olarak gördüm.

Çalışma dönemim süresince emek veren başta yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım olmak üzere, tüm kurullarımıza, federasyon ofisimize, kulüplerimize, teknik adamlarımıza ve bana çok büyük gurur ve mutluluk yaşatan asli unsurumuz olan sporcularımıza ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim.

10 Aralık 2016 tarihinde yapılacak olan genel kurulumuza kadar çalışmalar aynen, aksamadan devam edecektir.

Hedefimiz Pyeong Chang 2018’dir. Sporcularımızın burada da tarih yazmaya devam edeceklerine olan inancım tamdır.

Sevgi ve saygılarımla…” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.