Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

ERZURUM’UN BAŞARILI ÇOCUKLARI

ERZURUM’UN BAŞARILI ÇOCUKLARI
15 Aralık 2021 19:01

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda başarılı projeler, Yakutiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görücüye çıktı. Sergide en çok ilgi gören projelerden birisi, Hayrunnisa Cellat’ın “Atayurt’tan Anayurt’a Dedem Korkut” projesi oldu. Ankara’da çok sayıda özel okulun, her türlü imkanlarını seferber ederek hazırladıkları projeleri geride bırakan ve ilk 4’e giren projenin sahibi Hayrunnisa Cellat, başarısından dolayı takdir edildi.

Yakutiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı projeler, okul salonunda sergilendi. Serginin açılışı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Yeşilyurt, Erzurum Kültür,Sanat ve Eğitim Derneği (ERSANDER) Başkan Vekili Doğan Hattatoğlu, Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği (ERİHDER) Başkanı Nuri Toparlak, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül ile bazı okul müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

ERSANDER’DEN ALKIŞ

Proje Yöneticisi Özkan Yetkin ile Okul Müdürü Cengiz Savaş’ın ev sahipliğinde öğrencilerden bilgi alan konuklar, bir birinden ilginç projelerin hikayesini ilgiyle dinlediler. Projelerin çok zor şartlar altında ve imkansızlıklara göğüs gerilerek hazırlandığını öğrendiklerinde çok etkilendiklerini belirten ERSANDER Başkan Vekili Doğan Hattatoğlu, şartların eşit olması ve imkan sağlanması halinde çocuklarımızın ne denli başarılı olacaklarını kanıtladıklarını görmüş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Yavuz Demir’in organizasyonunda gerçekleşen serginin iki gün açık kalacağı kaydedildi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.