Dolar 32,5798
Euro 34,9832
Altın 2.425,63
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

EŞ: CHP OLARAK İKTİDARA YÜRÜYORUZ

EŞ: CHP OLARAK İKTİDARA YÜRÜYORUZ
30 Mart 2023 11:53 | Son Güncellenme: 30 Mart 2023 12:05

CUMHURİYET Halk Partisi’nden (CHP) Milletvekili Aday Adayı olan Serhat Can Eş, verdiği iftar yemeğinde iddialı konuştu: “Burada, bu salonda ortaya çıkan bu güzel tablo, iktidara yürüyor olmamızın bir göstergesi ve tezahürüdür!” İl Başkanı Suat Dülger de konuşmasında partisinin Erzurum’daki oy oranının yüzde 14’ler seviyesinde olduğunu savundu.

Geçtiğimiz gün CHP’den Milletvekili Aday Adayı olan Bahadır Eren’den sonra bu defa da bir başka aday adayı Serhat Can Eş, partilileri gazetecilerle birlikte iftar sofrasında buluşturdu.

EŞ: GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Katılımın son derece yoğun olduğu iftarda davetlilerle tek tek ilgilenen Serhat Can Eş, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“- Ramazan ayı sevgi, barış ve paylaşma ayıdır. Bugün iftar sofrası etrafında partililerimizle bir araya gelerek dostluğumuzu pekiştirdik, umutlarımızı paylaştık, ekmeğimizi bölüştük. Davetimize kayıtsız kalmayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bugün burada, bu salonda ortaya çıkan tablo, iktidara yürüyor olduğumuzun bariz bir göstergesidir. Çok daha güzel günler bizi, şehrimizi, ülkemizi bekliyor.”

DÜLGER: SALONLARA SIĞMIYORUZ

CHP İl Başkanı Suat Dülger de yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi, partisinin Erzurum’daki oy oranının yüzde 14’lere kadar ulaştığını öne sürdü.

“Çoğu kişinin Erzurum’da ‘tabela partisi’ olarak gördüğü Cumhuriyet Halk Partisi artık salonlara sığmıyor” ifadesini kullanan Başkan Dülger, “Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na olan güven, bizlerin, aday adaylarımızın sahada aktif çalışmaları Erzurum’da CHP’nin oylarını yüzde 14’lere çıkarmıştır. Sizlere söz veriyoruz, Erzurum’a da bahar gelecek” diye konuştu. Furkan Akkök – erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.