Dolar 32,5125
Euro 34,9104
Altın 2.438,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTILAR

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTILAR
21 Haziran 2021 19:43

ERZURUM‘a 40 vekil ile çıkartma yaparak dikkatleri üzerine çeken Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) bozuk organizasyonun doğurduğu karmaşa, sadece konuklara değil,  Ekonomi Otobüsü etkinliğini takip etmek isteyen ve basın toplantısı yapılmasını bekleyen gazetecilere hayal kırıklığı yaşattı.

YÜZLER ERZURUM’A ÇEVRİLDİ AMA

Türkiye’nin en çok oyu alan ikinci partisi olmasına rağmen, topladığı çok az oy nedeniyle Erzurum’da “diğerleri” sınıfından yukarı bir türlü çıkamayan, dolayısıyla il genelinde varlığı ile yokluğu pek de belli olamayan CHP, kötü gidişe set çekebilmek amacıyla şehri büyüteç altına almaya karar verdi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Anadolu şehirlerini tura çıkan, çok sayıda milletvekili, genel başkan yardımcıları ve parti meclisi üyesini taşıyan CHP otobüsü, bu defa yüzünü Erzurum’a çevirdi.

TRAFİK DE FAZLASIYLA AKSADI

Aslen Erzurumlu olduğunu, parti binası önündeki keşmekeş ortamda yaptığı, trafiği altüst eden, çoğu kimsenin gürültüden fazla birşey anlamadığı açıklamada dille getiren Genel Başkan Yardımcısı Gamze İlgezdi Akkuş başkanlığındaki heyet, konuşma sonrası basın toplantısı yapmadan otobüse dolduruldu ve leylek yuvasını andıran parti binası önünden adeta kaçırıldı.

İYİ PARTİ’DEN DOSTANE TEKLİF

Bir otobüs dolusu vekilin katılacağı organizasyona birkaç gün önce davet edilen İYİ Parti’li konukların, parti binasının darlığı ve salonun yetersizliği karşısında “İsterseniz basın toplantısını bizim binamızda yapın. Yerimiz müsait, salonumuz geniş, herkese yeter. Kapımız sizlere açık” şeklinde herkesin önünde yaptığı, ancak duymazlıktan gelinen, sonunda basın toplantısını iptal etmek zorunda kalan yönetimin tutumu fazlasıyla eleştiri konusu oldu.

MUHARREM AKKUŞ’UN YEĞENİYİM

Erzurum’un sorun ve sıkıntılarını sıraladığı konuşması gürültüye giden Genel Başkan Yardımcısı Gamze İlgezdi Akkuş’un Erzurumlu olduğunu da o keşmekeşlikte çok az kişi duyabildi. Erzurum’un eski TRT sanatçılarından Muharrem Akkuş’un yeğeni olduğunu, Erzurumlu olmaktan büyük onur duyduğunu bildiren Gamze İlgezdi Akkuş’a soru yöneltmek isteyen gazetecilerin de hevesi kursaklarında kaldı.

GÜNE DAMGASINI VURAN FOTOĞRAF

CHP açısından sonucu, getirisi-götürüsü merakla beklenen ancak yönetimin beceriksizliği ve organizasyonun bozukluğu ile daha çok konuşulan güne, Cumhuriyet Caddesi’nde ayakkabılarını boyatan Genel Başkan Tardımcısı İlgezdi’nin verdiği görüntü damgasını vurdu. Dolayısıyla hiç kimse CHP kurmay heyetinin, milletvekillerinin Erzurum ile bölge ile ilgili düşüncelerini öğrenme fırsatı bulamadı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.