Dolar 32,5525
Euro 35,0287
Altın 2.429,51
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

HIZINA PEK DE YETİŞİLMİYOR

HIZINA PEK DE YETİŞİLMİYOR
10 Nisan 2021 07:41 | Son Güncellenme: 10 Nisan 2021 07:45

İLÇE ilçe dolaşan, çalınmadık kapı, girilmedik kahve, sıkılmadık el bırakmamaya sanki de yemin eden, dur durak bilmeyen çalışmalarıyla “Dünya kazan, ben kepçe” deyimini, “Erzurum kazan, Bingöl kepçe”ye dönüştüren DEVA Partisi Erzurum İl Başkan’ı Vahit Bingöl, bu defa da Ilıca’yı fethe yeltendi.

Çalışmalarını, “sanki yarın seçim var”mış gibi aralıksız sürdüren, hızına kimsenin öyle kolay yetişemediği, siyaset kulvarı da yer alan tüm rakiplerine açık ara fark atan, son olarak da Aziziye İlçesi’nin önemli bir dilimi, iri bir parçasını oluşturan Ilıca’ya alttan girip, üstten çıkan Vahit Bingöl, parmak ısırtmaya devam ediyor.

DEVA Partisi İl Başkanlığı görevini üstlendiği günden beri dur durak nedir bilmeden koşar adımlarla çalışan A. Vahit Bingöl, ne korona dinliyor, ne soğuk, ne kar, ne de yağmur. Start çizgisinin başında toplanan koşucular arasında yer alan, işaret fişeğinin patlatılmasıyla birlikte aniden öne fırlayan ve arkada bıraktığı gruba fark atan “tavşan atlet”lere benzeyen Başkan Bingöl, karşılaştığı her insana hem ülke meselelerini ve hem de parti programını bıkmadan, usanmadan anlatıyor.

Genel Başkan Ali Babacan’ın, ekonomik sıkıntılarla mücadele etmeyen, adeta boğuşan ve çok ve çok ciddi sorunlar ile baş başa kalan ülke açısından bir şans olduğuna inanan, seçmen kitlesini de bu teze inandırmaya çalışan, bazen anlatıp, bazen dertlere kulak veren Vahit Bingöl, “Son zamanlarda gördüğümüz, hayretler içinde kalarak seyrettiğimiz olayların hiç birini ne toplum olarak biz, ne de ülkemiz hak etmiyor. Dört bir yanımızda savaş tamtamlarının çalındığı şu günlerde bizim ne pahasına olursa olsun bir ve beraber hareket etmemiz gerekiyor” hatırlatması yaptı.

Ülkeyi kasıp kavuran korona belasına karşı toplumun her kesiminde yer akan insanların çok dikkatle hareket etmesinin şart olduğuna dikkat çeken, gördükleri ilginin de kendilerini umutlandırdığını bildiren Başkan Bingöl, vatandaşların Ramazan ayını kutlamayı ihmal etmedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.