Dolar 32,5345
Euro 34,9749
Altın 2.433,76
BİST 9.803,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

KAHKAHA TUFANINA HAZIR OLUN!

KAHKAHA TUFANINA HAZIR OLUN!
1 Aralık 2021 19:45 | Son Güncellenme: 1 Aralık 2021 21:31

GEÇTİĞİMİZ günlerde ölümünün 8’inci yılında anılan ünlü oyuncu Nejat Uygur ile özdeşleşen Cibali Karakolu, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Yakutiye Sanat Merkezi tarafından sahnelenecek. Oyun 5 Aralık günü İbrahim Erkal Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyicisi ile buluşacak.

Tiyatroseverler ve eleştirmenler tarafından “asrın komedisi” olarak nitelendirilen Cibali Karakolu, 1951 yılında Muammer Karaca tarafından yazıldı ve oynandı. Muammer Karaca’dan Zihmi Göktay’a varıncaya kadar çeşitli sanatçıların başrolünü üstlendiği Cibali Karakolu, Nejat Uygur ile adeta özdeşleşti. Çeşitli kereler sahnelenen oyun bu defa da Erzurum’da, Yakutiye Sanat Merkezi oyuncuları tarafından oynanacak.

Aralık ayının 5’inde saat 15.00’de ve 19.00’da iki seans halinde sahnelenecek oyunun hem yönetmenliğini ve hem de başrolünü Murat Karasungur yapacak. Oyunda Gülaydın Yılmaz, Şerif Avcı, Mustafa Çobanoğlu, Büşra Özyazıcıoğlu, Yakup Tepe, Mert Kamil Alan, Ecemnur Eşlioğlu, Berna Horosan, Esra Yavuz, Fulya Göktaş, Samet Dağdelen, Bahar Bakoğlu rol alacak.

Cibali Karakolu, Reji Yardımcısı İsrafil Keleş, Kondivit Hakan Dural’ın yanısıra Kevser Kemaloğlu, Gülşah Özgündoğdu, İbrahim Akpınar teknik ekibi tarafından sahneye yansıtılacak. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.