Dolar 32,4088
Euro 34,8498
Altın 2.448,61
BİST 9.880,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C

KAMİL AYDIN’DAN SIĞINMACI MESAJI

KAMİL AYDIN’DAN SIĞINMACI MESAJI
29 Temmuz 2021 19:39

MECLİS‘in tatile girmesini fırsat bilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, İl Başkanı Naim Karataş ile birlikte ilçe yollarını arşınlamaya başladı, gittikleri yerlerde yaptıkları konuşmalarda sığınmacılara sırt dönmenin doğru olmadığını savundular.

Beraberlerinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İspir ve Pazaryolu’na çıkartma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın ve İl Başkanı Naim Karataş, İspir Kaymakamı Murat Acar ile Pazaryolu Kaymakamı Selçuk Köksal’ın yanında İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun’u makamlarında ziyaret ederek ilçelerin genel durumu iye ilgiyi bilgi aldılar.

İspir ve Pazaryolu’nda ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen MHP heyeti, muhtarlar ile toplantı yaptı, dert dinledi, isteklerini not aldılar.

FİTNE TOHUMLARI EKİLMEK İSTENİYOR

Ziyaretler esnasında uluslararası gelişmeler ve güncel iç politikalara ilişkin değerlendirmeler yapan Prof. Dr. Kamil  Aydın, “Türkiye, her alanda potansiyelini zenginleştirmeye devam ediyor. Ülkemize sığınan ve yardımımıza htiyaç duyan insanlara arkamızı dönmemizi bekleyenler var.

Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda gerekli adımların atılması elbette beklenilir ama kimse bizden bu insanlara sırt çevirmemizi beklemesin. Bu konuda millet olarak dünyaya örnek oluyoruz. Fitne tohumlarının atılmaya çalışıldığı bu konuda da milletimiz gerekli tepkiyi ortaya koyuyor” dedi.

İNSAN GURUR DUYUYOR

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun’un ilçeye kazandırdığı “kilit parke taşı” üretim tesisinin mevcut konumunu yerinde gözlemleyen Aydın “Şehrimiz ve ülkemiz adına güzel adımların atıldığını görmek insana gurur veriyor. Çalışan ve vatanına değer katan herkesten Allah razı olsun”diye konuştu.

GELECEĞE GÜVENLE BAKIYORUZ

Vatandaşlarla bir araya gelen İl Başkanı Naim Karataş, “Türkiye geleceğe güvenle bakabilen bir ülkedir. Bu uğurda ter döken MHP yönetimi olarak koşmaya, sorumluluk bilinciyle çözüm yolları oluşturmaya devam edeceğiz. Tünellerin tamamlanması, çeşitli fabrikaların kurulması, tarımda ve hayvancılıkta gelişimi sağlama hususlarında şehrimizin örnek konuma getirilmesi için girişimlerde bulunmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

KIRIK TÜNELİNE ZİYARET

Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu’ya bağlayan Erzurum-Rize Karayolu’ndaki Ovit Tüneli’nin devamı konumundaki Kırık Tüneli şantiyesini gezen MHP heyeti çalışmalar hakkında bilgi aldı, çalışan ekibe kolaylık dilediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.