Dolar 32,3148
Euro 35,1033
Altın 2.293,10
BİST 9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

KAR VAR AMA, DEDEMAN NEDEN KAPALI?

KAR VAR AMA, DEDEMAN NEDEN KAPALI?
4 Aralık 2016 12:43 | Son Güncellenme: 4 Aralık 2016 12:47

28-kpl

ERZURUM‘un Palandöken’deki ilk marka isme sahip oteli olan Dedeman’da, kar yağmasına ve bazı tesislerde sezon açılışları yapılmasına rağmen, herhangi bir hareketliliğin yaşanmaması ve hatta kapıların üzerine “otelimiz kapalıdır” yazısının asılması, akıllara farklı soruların takılmasına sebep oldu.

Dedeman gibi, uluslararası bir marka olan Sway Otel’de geçtiğimiz günlerde yeni kayak sezonunun törenle başlamasıyla birlikte gözler Polat ve Dedeman Otelleri’ne çevrilmişti. Yağan kar ile birlikte Palandöken’de özlenen hareketliliğin başlamasını bekleyen kayakseverleri, özellikle Dedeman’daki “otelimiz kapalıdır” yazısı fazlasıyla rahatsız etti.

ANLAŞMAZLIK VAR MI, BİLEMİYORUM

Palandöken’in en gözde yerinde bulunan Dedeman’ın, sezon başlamasına rağmen kapalı tutulmasına bir anlam veremediklerini belirten kayakseverler, konuyla ilgili açıklama beklerken, Murat Dedeman’a yakınlığı ile bilinen bir işadamı, “Dedeman’da sezon 15 Aralık’ta başlayacak diye biliyorum. Tabi grup ile dağdan sorumlu yönetim arasında da bir uyuşmazlık ve anlaşmazlık yaşanıyor da olabilir” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda “1 Aralık miladımız olacak” açıklaması yapan otel işletmecileri içinde sözünü tutan sadece Sway oldu. Aralık ayı ile birlikte kayak sezonunu açan Sway’dan sonra, hangi otelin sezon açılışı yapacağı veya yapıp-yapmayacağı merak konusu oldu.

ERZURUM DENEME-YANILMA TEST MERKEZİ MİDİR

Öte yandan, Dedeman’ın hemen yanındaki boşluğa oturtulan tarihi eser maketlerinin de, Palandöken gibi, kar ve kış turizmi ile anılan bir dağa yakışmadığı belirtilerek, “Sap ile samanı biri birine karıştırmamak gerek. Ama Palandöken’de sap da saman da biri birine karışmışa benziyor. Geçen yıl da Aziziye Parkı’nda devasa bir metal yığını dikmiş, Çifte Minare Buzulu oluşturmuşlardı. Nerede o demir yığını? Yine Otel Oral’ın önündeki kavşağa bir diş macunu-fırça çalışması yapmışlardı. Bir gece operasyonu ile o komik çalışma kaldırıldı. Erzurum deneme-yanılma çalışmalarının yapıldığı bir test şehri midir? Belediye ekiplerini, daha aklıbaşında işler yapmaya çağırıyoruz” dediler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.