Dolar 32,3293
Euro 35,0939
Altın 2.298,16
BİST 9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

KARATAŞ: VARLIĞINIZLA BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ

KARATAŞ: VARLIĞINIZLA BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ
1 Ekim 2017 15:51

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Aziziye İlçe Başkanlığınca düzenlenen ve yaklaşık bin’e yakın davetlinin katıldığı programda, partiye katılan yaklaşık 400 kişiye rozet takıldı.

Rozet takma törenine İl Başkanı Naim Karataş’ın yanısıra, Ülkü Ocakları İl Başkanı Haktan Genç, Aziziye İlçe Başkanı Murat Karataş, Palandöken İçe Başkanı Ünsal Kızılyar, Yakutiye İlçe Başkanı Uğur Pasin, Horasan İlçe Başkanı Köksal Çerçi ve Aşkale İlçe Başkanı Toksöz Kartal ile partililer katıldı.

Düzenlenen programda konuşan MHP İl Başkanı Karataş, “Aramıza katılan herkese teşekkür ediyor, hoşgeldiniz diyorum. Varlığınız bizleri onurlandırmıştır” dedi. Geçtiğimiz günlerde basında yer alan istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığını öne süren Karataş, sözlerini şöyle sürdürdü:

LİDERİMİZİN YANINDAYIZ

“- Programımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Varlığınızla bizleri onurlandırdınız. Son zamanlarda basında yer alan haberlere aldırış etmemenizi ümit ediyorum. Bu haberler asla umudunuzu kırmasın. Bunlar yalandan ibaret olup, asla gerçeği yansıtmamaktadır. Basında 250’lerle ifade edilen istifaların gerçek sayısını seçim kurulundan almış bulunmaktayız. Elimizdeki belgelere göre iki elin parmak sayısını geçmeyen gerçekler, birileri tarafından kendilerini kandırmak ve de rahatlatmak için abartılmıştır. Ülkücü harekete bu şekilde zarar vereceklerini umut edenler, asla umduklarını bulamayacaklardır. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Unutmayalım ki; Varlıkları bir şey kazandırmayanların, yoklukları bir şey kaybettirmez. Biz liderimizin yanındaki vakarlı duruşumuzla yolumuza aynı hızla devam etmekteyiz. Hedefimize ulaşmak için her türlü zorluğa göğüs gereceğiz.”

Kendileri ile yola devam edenleri asla yarı yolda bırakmayacaklarını, yeri geldiğinde bir ekmeği paylaşarak ihanet şebekelerinin karşısına çıkacaklarını da belirten Karataş, “Artık hepiniz birer ülküdaşımız, kardeşimiz, partilimiz oldunuz” dediği katılımcılara rozetlerini taktı, ardından birlikte katılım fotoğrafı çektirdiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.