Dolar 32,5997
Euro 34,8019
Altın 2.497,50
BİST 9.472,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

KİM KIRDI, NİYE KIRDI ANLAŞILIR GİBİ REĞİL

KİM KIRDI, NİYE KIRDI ANLAŞILIR GİBİ REĞİL
26 Temmuz 2018 12:51

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Havuzbaşı Kent Meydanı’nın tribünü andıran basamaklarının üstüne yerleştirilen bar ve dadaş heykelinin zurna ve tokmağının kırılması, gören herkese “Pes! Bu kadar da olamaz” dedirtti.

Zaman içinde deforme olduğu gözlenen ve üzerlerindeki boyaları dökülen bar ve dadaş heykeline yönelik çirkin saldırının kim ya da kimler tarafından yapıldığı merak konusu oldu.

Gazeteci Nihat Kılıçoğulları tarafından görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, çoğu insanın da tepkisini çekti.

O yorumlardan bazısı şöyle:

Muzaffer Taşyürek Çok ibretlik bir durum. Nasıl insanlar yetişiyor.. Değerleri olmayan ve değer bilmeyen bu varlıklar en kısa zamanda bulunmalı ve cezalandırılmalı. O bölge de bir sürü kamera var.

Hikmet Ağ Beyni çalışmayan vicdanı olmayan be hey vicdansızlar ne cüretle böyle birşeye kalkışırsınız.

Sırrı Akçayır Halbu ki,o köşede hep polis nöbet tutuyor.Nasıl fırsat bulmuşlarsa ve ellerine ne geçmişse bu serseriliği yapmışlar.

Murat Kırkkeseli Bunlar nasıl yaratıklar Lalapaşa’nn önündeki çeşmenin musluklarını kaç kere çaldılar bunlar insan olamaz hayvandan da aşağı!

Haluk Sungur Kimse kusura bakmasın bunları biz yetiştirdik.

Emre Kundul Demekki zurna ile tokmak kıran arkadaşa lazımmış alsın tepe tepe kullansın daha da lazımsa belediyemiz yardımcı olacaktır.. .
Vatana ihanetle vatan malına zarar vermek aynı şey bence…

Ihsan Inanoğlu Polis ne iş yapıyor caddenin göbeğinde kamera yokmu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.