Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

PALANDÖKEN’İN ZİRVESİNE ZORLU YOLCULUK

PALANDÖKEN’İN ZİRVESİNE ZORLU YOLCULUK
15 Ocak 2020 06:01 | Son Güncellenme: 15 Ocak 2020 06:23

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Erzurum Basını’nı ağırladığı Palandöken’in zirvesindeki Küre Restaurant’ta zorlu bir yolculuk sonrası ulaşan gazetecilerden kimileri fırsatı değerlendirdi, havanın soğuk oluşuna aldırış etmeden güzel görüntüler yakalamanın peşine düştü, kimileri de kendilerini göstermek için biri birleriyle yarıştılar.

Palandöken Dedeman Otel’in önüne otobüs ya da özel araçlarıyla, oradan da karüstü araçlarla Küre Restaurant’ın bulunduğu zirveye zor, ama zor olduğu kadar da keyifli bir yolculuk yapan basın mensupları, aynı keyfi salonda yaşayamadılar. Kendilerini gösterme ve kanıtlama peşine düşen, yaptıkları konuşma ve yönelttikleri sorularıyla kutlama gecesini “basın toplantısı”na dönüştüren çalış(k)an gazeteciler, belediye çalışanlarını bile şaşkına çevirdiler.

ÜZÜNTÜLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Toplantı sonrasında üzüntülerini, “İnanın böyle olmasını istemezdik. Her şey bizim inisiyatifimiz dışında gerçekleşti” diyerek dile getiren görevliler, geceye renk katmak amacıyla hazırlık yapan, ama tek bir türkü söyleme fırsatı bile bulamayan müzisyenlerden, özellikle de Oktay Polat’tan özür dilediler.

HERKESİN ELİNİ SIKTI

“Madem hepimizin ortak paydası Erzurum; o halde el ele vereceğiz, birlikte koşacağız, koşturacağız” diyen, yöneltilen sorularla da uzun uzadıya konuşma yapmaya zorlanan Başkan Sekmen, yemek öncesinde de, sonrasında da basın mensuplarının ellerini tek tek sıkarak hem “hoşgeldiniz” dedi, hem de günlerini kutladı.

Kimi basın mensubunun yönelttikleri sorularla basın toplantısına dönüştürülerek mecrasından saptırdığı geceye katılan gazeteciler, yine karüstü araçlarla aşağıya indirildi, giderken de “Biz bu kadar zorlu yolculuğa neden katlandık, zirveye neden çıktık? Böyle bir toplantı şehirdeki herhangi bir yerde de yapılamaz mıydı” sorularına cevap bulmaya çalıştılar. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.