Dolar 32,3205
Euro 35,0717
Altın 2.280,74
BİST 9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

BAYRAM ŞEKERİ, BAŞKAN AMCA’DAN

BAYRAM ŞEKERİ, BAŞKAN AMCA’DAN
19 Eylül 2016 14:17 | Son Güncellenme: 19 Eylül 2016 16:16

01-bskn-ve-ocuk

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, gelenekselleştirdiği ilçe gezilerine İspir ve Pazaryolu ile devam etti. İlçelerde süregelen hizmet ve yatırımları yerinde inceleyen Sekmen, yapımı devam eden projeler hakkında da bilgi aldı.

Başkan Sekmen, beraberindeki yetkililerle vatandaşların sorunlarını dinleyerek not aldı.

İspir’de yapımı tamamlanan sulama kanalını inceleyen Başkan Sekmen, ardından yerleşim yerinde gerçekleşen asfalt ve altyapı çalışmaları ile kırsalda yapılan hizmetler ve grup köy yollarındaki çalışmaları denetledi. İspir ziyaretinin ardından Pazaryolu’na geçen Başkan Sekmen, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede gerçekleşen çalışmaları kontrol etti.

Her iki ilçenin de köy yollarındaki çalışmaları inceleyen Sekmen, Konakyeri Mahallesi’nde inşaatı devam eden bilgievini de yerinde denetledi. İlçelerde çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Sekmen, miniklere izzet ve ikramda bulundu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Kurban Bayramı öncesi 8 ilçemizde temas ve incelemede bulunduk. Kurban Bayramı tatilinde de ilçe ziyaretlerimize devam ettik. Programlarımızı sürekli ilçelere göre düzenleyerek halkımızın ayağına gidip sorunları yerinde inceliyor ve problemleri yerinde çözüyoruz. Kent merkezi ve ilçelerde aynı anda yürütülen projelerimizin fiziki gerçekleşmelerini yine bu ziyaretlerde bizzat yerinde gözlemliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.