Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

YAKUTİYE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA ARA VERMİYOR

YAKUTİYE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA ARA VERMİYOR
28 Eylül 2016 14:39 | Son Güncellenme: 28 Eylül 2016 14:40

yakutiye

 

Yakutiye Belediyesi, şehir merkezinde yer alan sokak ve caddelerde çalışmalarını sürdürüyor.

 

ERZURUMDANHABERLER / GÜNDEM – Trafik yoğunluğuyla dikkati çeken Yenikapı caddesinde kaldırım çalışmasını tamamlayan Yakutiye belediyesi, yol çalışmasını da tamamlıyor. Çalışmaları yerinde izleyen Belediye Başkanı Ali Korkut, esnafla da sohbet etti.
Yakutiye Belediyesi ilçe merkezi ve köy/mahallelerde yol, kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkezde Yenikapı caddesinde kaldırım çalışmaları tamamlanırken, asfalt çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Ali Korkut, merkez ve çevrede yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi. Yenikapı caddesinin Palen Enerjinin merkezi olması, fatura tahsilat noktalarının bulunmasından kaynaklanan aşığı yoğunluğun esnaf açısından sorun olduğu caddede kaldırım yüksekliği dikkat çekiyor. Çalışmaları inceleyen Ali Korkut’a çağrıda bulunan esnaf, kaldırımlar üzerine duba konulmasını istediler.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, caddenin yeni bir görünüm kazandığını belirterek “Çevre sakinlerinin Haşıloğlu olarak bildiği, Yenikapı caddesi, Bosna caddesinden Taşanbarlara doğru kesen ara bir cadde olmasına karşın, son yıllarda trafik yoğunluğu artmış bulunuyor. Palen ve diğer kurum fatura tahsilat merkezleri nedeniyle de yoğunluk bir kat daha artıyor. Önemli bir cadde olan Yenikapı’ya yeni bir imaj kazandırdık. Düzensiz parkı engellemek için bazı değişiklikler yaptık, ancak esnaftan kaldırımlara duba konulması talebi var, bunu da değerlendireceğiz. Hayırlı olsun, inşallah esnafımızın karı, kazancı artar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.