Dolar 32,3346
Euro 35,0867
Altın 2.308,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

YENİDEN REFAH’A YENİ BAŞKAN

BİR SÜRE ÖNCE YENİDEN REFAH PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNE GETİRİLEN İŞADAMI ESKİ REFAH PARTİLİ ADNAN BOZAN, ERZURUM BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ, GELECEĞE YÖNELİK DÜŞÜNCELERİNİ GAZETECİLERLE PAYLAŞTI.

YENİDEN REFAH’A YENİ BAŞKAN
13 Eylül 2022 19:35

YENİDEN Refah Partisi İl Başkanlığı’na getirilen eski Refah Partili işadamı Adnan Bozan, bir taşla iki kuş birden vurdu, hem gazetecilerle bir araya gelerek basın toplantısı yaptı, hem de partisinin ilçe teşkilat yöneticileri ile buluşarak görüş alışverişinde bulundu.

Uzun yıllar Refah Partisi’nin çeşitli organlarında görev yaptığını belirten Adnan Bozan, hayli zaman sonra kamuoyunun karşısına bu defa Yeniden Refah Partisi İl Başkanı olarak çıktı.

Erzurum yerel basını ile partisinin il ve ilçe teşkilat mensupları ile birlikte öğle yemeği yiyen Adnan Bozan, yaptığı konuşmada eski Refah Partili birisi olarak siyasi hayatından kesitler sundu.

Ilıca’nın Ocak Köyü’nde 1961 yılında doğduğunu, 13 yıl boyunca Refah Partisi’nin çeşitli organlarında görev yaptığını hatırlatan Adnan Bozan, söze, “Sizlere sayın Genel Başkanım Doktor Fatih Erbakan’ın selamını getiriyorum” diyerek başladı. İnşaat işiyle uğraştığını, 11 yıl boyunca Erzurum Kooperatifler Birliği Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Başkan Bozan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“- Hali hazırda Erzurum İli Tanıtma Dernek Başkanlığı görevini yürütüyorum. Türkiye’nin toprak büyüklüğü açısından üçüncü büyük ili olan Erzurum’da yıllık hava sıcaklığı ortalama 6 derecedir. Bu da demektir ki, Erzurum 7 gün 24 saat, 365 gün üşüyen bir şehir. Ülkenin nüfusunun 64 milyon olduğu yıllarda toplam 801 bin nüfusa sahip olan Erzurum’un bugün nüfusu, ülke nüfusu 85 milyonu bulmasına rağmen 756 bine gerilemiş, Erzurum zaman içinde sürekli göç veren bir il halini almış. Temennim odur ki, göç dursun, bu şehrin insanları memleketlerinde iş bulsun, aş bulsun, huzur içinde yaşasın. Yönetime gelmemiz halinde bu şehri ortak akılla yönetecek, sivil toplum kuruluşları ile yakın ilişki içinde olacak, Erzurum’u daha nasıl yukarılara taşıyabiliriz, bunun mücadelesini vereceğiz.”

Toplantı, basın mensuplarından istenen izin sonrasında partililerle devam etti. erzhaber

YORUMLAR

  1. Bilal dedi ki:

    Sayın Adnan Bozan. Önce geleceksin benim kayınpederimden kalan ve ucuz fiyata kapatmak için açtığın izale-i şuuy davasından vazgeçeceksin, sonra hisseli arsayı anlaşma yoluyla alacaksın, ondan sonra çıkıp ben dürüstüm deyip Yeniden Refah Partisinde siyasete soyunup ben Erbakan’ın izinde yürüyeceğim diyeceksin. Aksi taktirde bir yerde tökezlersin dikkat et.