Dolar 32,5622
Euro 34,7286
Altın 2.486,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

YOL ARAÇ YUTTU, ÜSTÜNE DE SEL SUYU İÇTİ

YOL ARAÇ YUTTU, ÜSTÜNE DE SEL SUYU İÇTİ
21 Mayıs 2018 22:01

ERZURUM‘da öğleden sonra bardaktan boşanırcasına yağan yağmur hayatı felç ederken, görenlere “hadi canım sen de” dedirten bir de olayın yaşanmasına neden oldu.

Şiddetli yağış sonrasında oluşan sel, Çaykara Caddesi’ni çökertti. Yolun kenarında park halindeki bir pikap, oluşan dev çukurun içine gömüldü. Sel sularının da doldurduğu çukura gömülen araçta kimsenin olmaması, teselli kaynağı oldu.

Saat 15.30 sıralarında aniden başlayan ve bardaktan boşanırcasına dolu ile karışık yağan yağmur, şehirde yarım saatte hayatı felç etmeye yetti.

Yoğun yağışla birlikte oluşan sel, bazı ev ve işyerlerini bastı. Bu arada, Çaykara Caddesi’nde de göçük meydana geldi.

Yol kenarında park halindeki pikap, insanların şaşkın ve çaresiz bakışları altında çukura gömüldü.

Doğal gaz, elektrik ve iletişim hatlarının geçtiği kanalın üstünde meydana geldiği belirlenen göçüğün ardından bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bu arada araç, git gide büyüyen çukura içinde adeta kayboldu.

Park halindeki diğer araçların da çukura düşmemesi için polis anons yaparak, sürücüleri uyardı. Çevrede toplanıp cep telefonlarıyla görüntü almaya çalışan meraklı kalabalık, polise zor anlar yaşattı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.