Dolar 32,5542
Euro 34,8270
Altın 2.430,56
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

99 YILLIK EMANETE SAHİP ÇIKALIM

99 YILLIK EMANETE SAHİP ÇIKALIM
11 Mart 2017 08:25

PALANDÖKEN Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “99 Yıllık emanete sahip çıkmalıyız” dedi.

Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 1916 yılında başlayan ve 2 yıl boyunca devam eden işgal günlerinin, tarihin sayfalarına acı, kan ve gözyaşlarıyla yazıldığını hatırlattı. Bulutlar, mesajında şunları söyledi:

“Bugün bu büyük mücadelenin bu onurlu, şanlı başarının mirasçıları olan bizler bütün bunları bir emanet bilmeli ve emaneti yücelterek 99 yıl önce ecdadımızın kanlarıyla kazanarak bizlere emanet ettiği bu vatan topraklarını korumayı ilke edinmeliyiz. Her alanda çağı yakalamış, tarihini unutmayan bu güzel Erzurum’umuzu daha kalkınmış, daha çağdaş ve daha mutlu yarınlara ulaştırmak için çalışmalıyız, gayret etmeliyiz. Kurtuluş Savaşı sürecinde, ülkemize illet olan terörden ve 15 Temmuz gecesinde çok sayıda vatan evladımız bu topraklar için şehit düşmüştür, kanını akıtmıştır. Vatanın bütünlüğü elbette ki Şehitlerimizin fedakârlığı ile eş değerdir. Bütün değerlerimizin sembolleştiği tek değer ise Al Bayrağımızdır. Devletimizin bölünmez bütünlüğü için, milletimizin sağlığı, selameti, huzuru ve birliği için canlarını feda eden şehitlerimiz, geçmişte olduğu gibi, bugün de gözünü kırpmadan bu topraklar için şehit oluyorlar. Ben bu vatan için canını veren bütün şehitlerimizin önünde saygı ve minnetle eğiliyorum. Günün kutlu olsun Erzurum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.