Dolar 32,5286
Euro 34,9017
Altın 2.439,53
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

ÖZGÜN HABERCİLİĞE BAŞARI ÖDÜLÜ

Özgün ve özel haberciliği ile gündem oluşturan, vatandaşın sıkıntılarının, memleketin sorunlarının üstüne çalakalem giden erzurumdanhaberler’in habercilik anlayışı, İzmir’deki Erzurumlular tarafından ödüllendirildi. İzmir’den Erzurum’a gönderilen ödülü Dünya Kuaförler Şampiyonu Harun Cici, Genel Yönetmenimiz Öztürk Akkök’e takdim etti.

ÖZGÜN HABERCİLİĞE BAŞARI ÖDÜLÜ
20 Şubat 2022 09:57

ERZURUM‘un hemen her sorununda var olan, olayları eleştirel bir gözle gündeme taşıyan, yaptığı özgün ve özel haberleri ile dikkat çeken, sonuçta da takipçi sayısını her geçen gün biraz daha artıran erzurumdanhaberler, bu başarısının karşılığını yüzlerce kilometreden aldığı alkışlarla gördü. Aslen Erzurum’un Tortum İlçesi’nden olan ve uzun yıllardan beri İzmir’de yaşayan Dünya Kuaförler Şampiyonu Harun Cici, İzmir’deki Erzurumlular’ın gönderdiği şilti Genel Yönetmenimiz Öztürk Akkök’e takdim etti.

GÜNDEM OLUŞTURAN BİR ANLAYIŞ

Yayın hayatına başladığı 2015 Ağusos’undan beri Erzurum’un sorun ve sıkıntılarının üstüne çalakalem giden, yaptığı her özel haberi ile gündem oluşturan, dolayısıyla takipçi sayısı günden güne çoğalan erzurumdanhaberler’e, izlediği gerçekçi yayın politikası nedeniyle İzmir’den ödül geldi. İzmir’deki Erzurumlular adına ödülü, Genel Yönetmenimiz Öztürk Akkök’e, aslen Tortum’un Alapınar Köyü’nden olan ve uzun zamandan beri İzmir’de yaşayan Dünya Kuaförler Şampiyonu olarak hafızalarda yer edinen Harun Cici takdim etti.

ERİHDER’DE YAŞANAN SÜRPRİZ

Adını son zamanlarda çevresel olaylara karşı takındığı rol ve aktivist kimliği ile daha sık duyurmaya başlayan, Erzurum’a da “özlem gidermeye geldim” diyen Harun Cici, İzmir’deki Erzurumlular’ın gönderdiği ödülü, sürpriz şekilde Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği’ni (ERİHDER) ziyareti sırasında Öztürk Akkök’e takdim etti.

BİR ÖDÜL DE ERSANDER’E

ERİHDER Başkan’ı Nuri Toparlak ve Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Recep Akgül ile bir süre önce Erzurum Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığı’na seçilen yakın dostu Hasan Ali Kayabaşı’nın da hazır bulunduğu ortamda erzurumdanhaberler’e yaptığı tarafsız habercilik ve sorunlara karşı gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Harun Cici, “Sizin de içinde bulunduğunuz bir dost grubunun oluşturduğu derneğinizin (ERSANDER) çalışmalarını da takdir ve takip ediyoruz. İzmir’deki Erzurumlular olarak bir ödül de ERSANDER’E vermeyi uygun bulduk. Başkan’ınızın şiltini de ilk fırsatta sayın Ümit Gergit hocamıza takdim edeceğim. Sizleri gönülden kutluyor, başarılarınızın artarak sürmesini diliyorum” dedi.

HEYECANIMIZ KAMÇILANDI

İzmir’deki Erzurumlu dostların gösterdiği incelik ve kadirşinaslığa çok teşekkür eden Öztürk Akkök ise, verilen ödülün kendilerini heyecanlandırdığını, aynı zamanda da çalışma azmini kamçıladığını söyledi, “İnsanlarımızın güvenlerine layık olmak için çok daha fazla gayret göstereceğiz” sözü verdi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.