Dolar 32,5885
Euro 34,8412
Altın 2.508,17
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 22°C

ASLANLAR GİBİ, GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

ASLANLAR GİBİ, GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ
22 Aralık 2016 19:46

BÜYÜKŞEHİR Belediye Erzurumspor’da, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in isteği doğrultusunda, yönetimden istifa ettikleri açıklanan Genel Kaptan Murat Aslan ile Tuncay Atasever’in, iddia edildiği gibi istifa etmedikleri, bizzat Murat Aslan tarafından açıklanınca, kafalar karıştı.

Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan ve “Aslanlar gibi görevimizin başıdayız” diyen Murat Aslan, dün Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile yaptığı görüşme sonrasında, bazı basın-yayın organlarında, Tuncay Atasiever ile birlikte “istifa ettirildiler” diye haberlerin çıktığını hatırlattı.

YAZILANLAR BİLGİ KİRLİLİĞİDİR

Yazılanları “bilgi kirliliği” olarak nitelendiren Murat Aslan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile yaptığımız görüşme sonrası, birileri bizim adımıza Tuncay Atasever ve benim istifamın istendigine dair haberler yazarak, bilgi kirliliğine neden olmuştur. Gerek şahsım, gerekse Tuncay bey görevimizin başındayız. Bizler, sevdamız olan kulübümüze bağlılığımızı her şekilde ispatlamış kişileriz. Aslanlar gibi görevimizin başında olduğumuzu ve bu tür haberlerin itibar görmemesi istiyoruz. Meyve veren ağaç taşlanır misali, birileri de bizi hedef tahtasına koyarak bölmeye çalışmaktadır. Gerek şahsım, gerekse yönetim kurulundaki arkadaşlarım, kulübümüzün başarısı için kader birliği yapmışız. İstifa ettiğimizi yazıp, çizenler acaba istifa dilekcelerimizi de kendilerimi yazdı merak ediyoruz.”

Genel Kaptan Murat Aslan’ın yaptığı bu açıklama, ciddi kafa karışıklıkları yaşattı ve gözler yarın Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan’ın düzenleyeceği basın toplantısına çevrildi. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.