Dolar 32,5490
Euro 34,8521
Altın 2.427,16
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

AZİZOĞLU’NDUN DUYGU YÜKLÜ MESAJ

AZİZOĞLU’NDUN DUYGU YÜKLÜ MESAJ
9 Nisan 2017 09:28

POLİS Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümünde Vali Seyfettin azizoğlu, bir mesaj yayınladı. Polislerimizi “huzur ve güvenimizin teminatı” olarak gördüğünü belirten Vali Azizoğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“- Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümünü kutlamaktayız.

Ülkemiz genelinde olduğu gibi Erzurum’da da 04-10 Nisan tarihleri arasındaki hafta “Polis Haftası”, 10 Nisan günü de “Polis Günü” olarak  kutlanacaktır.

Tarihi başarıyla, şan ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımızın, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağına yürekten inanıyorum.

Görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, büyük bir sorumluluk içinde yürüten Türk Polis Teşkilatı, hiç şüphe yok ki gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır. Emniyet Teşkilatımızın son yıllarda elde ettiği başarıların temelinde, devletle millet arasındaki mesafenin kapanması, karşılıklı güvenin daha da güçlenmesi yatmaktadır. Valilik olarak hedefimiz; vatandaşı merkeze alan hizmet anlayışı çerçevesinde toplumun her türlü meşru beklenti, ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak aynı zamanda da kamu düzenini sağlayacak etkili, çağdaş ve bilimsel yeni yöntemlerin uygulamaya konulmasını sağlamaktır.

Emniyet Teşkilatımızın; polis-vatandaş işbirliğiyle hayata geçirdiği sosyal projeler ve Erzurum’da yaptığı başarılı çalışmalarla ilimizin bir huzur kenti olmasındaki ciddi katkıları göz ardı edilemez. Bu onurlu kuruluşumuz, Polis-Halk işbirliğini sağlayarak ve bireylerde gereken güveni tesis edip, yerine getirdikleri bu görevlerini, bundan böyle de milletinden aldığı güç ve destekle, başarıyla yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum.

Ülkemizin, milletimizin, huzur -güven ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan Polis Teşkilatı,köklü kurumlarımızın başında gelmektedir. Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında, bu zor, zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveri ile mesai mefhumu gözetmeksizin yerine getiren, milletimizin huzur ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Bu vesile ile vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Onların yakınlarına, gazilerimize, emeklilerimize ve tüm Erzurum Halkı’na da esenlikler temenni ediliyorum.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.