Dolar 32,5766
Euro 34,7968
Altın 2.510,43
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

BARO BAŞKANI’NI DELEGELİĞE YAKIŞTIRMADILAR!

BARO BAŞKANI’NI DELEGELİĞE YAKIŞTIRMADILAR!
24 Nisan 2017 20:09
ERZURUM Baro Başkanlığı görevini iki dönemden beri yürüten ve Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Teşkilatları’nın hemen her kademesinde görev yapan Avukat Talat Göğebakan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Geçmiş yıllarda MHP’de il başkan adayı ve milletvekili adayı olan Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan, kendisini istifa noktasına, partisinin Yakutiye İlçe Teşkilatı’nda delegeliğe kabul edilmediğini öğrenmesinin sürüklediğini açıkladı.
DELEGELİĞE LAYIK GÖRÜLMEDİĞİMİ ÖĞRENDİM!
Sosyal medyayı sallayan duyurusuyla bir anda dikkatleri üzerine çeken Başkan Göğebakan, istifasıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
“An itibarıyla ömrümün her anını içinde geçirdiğim, her kademesinde çalıştığım Milliyetçi Hareket Partisi’nin Yakutiye İlçe delegeliğine dahi bir Büyükşehirin Baro Başkanı olarak layık görülmediğimi öğrendim. Ülkücülüğüm ve dostluklarım baki kalmak kaydıyla Milliyetçi Hareket Partisinden istifa ediyorum. İstifamın muhalefet, yeni oluşum ya da bir başka partiyle hiç bir ilgisi bulunmamaktadır. Hakkı olan bütün arkadaşlarımdan helallik diliyorum.” erzhaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.