Dolar 32,5870
Euro 34,7196
Altın 2.498,90
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 22°C

BB ERZURUMSPOR KUPA’DA SÜKSE YAPTI

BB ERZURUMSPOR KUPA’DA SÜKSE YAPTI
22 Eylül 2016 10:39

bb-erzurumspor

 

Bu sezon kendisine PTT 1. Lig hedefi koyan, ancak 2. Lig Beyaz Gruba istediği gibi başlayamayan BB Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda fırtınalar estirdi.

 

ERZURUMDANHABERLER / SPOR – Adana deplasmanında, Adana Demirspor karşısına çıkan ve oldukça sıcak bir havada mücadele eden mavi beyazlılar 3-1’lik gibi net skor ve üstün futbolla sahadan galibiyetle ayrılarak adını bir üst tura yazdırdı.

Ahmet Yıldırım, kadroda revizyona giderek daha önce şans vermediği ya da daha az süre alan oyunculardan oluşan onbir ile sahaya çıktı. Böylece hem yedek kulübesinde oturan futbolcuları diri tuttu hem de as oyuncularını dinlendirmiş oldu.

Adana Demirspor müsabakasına başlamadan hemen önce kadroyu gören mavi beyazlı taraftarlar sosyal medyadan Ahmet Yıldırım’ı yedek kadro ile çıktığını düşünerek eleştirseler de sahadaki futbolu izledikten sonra tebriklerini ihmal etmediler.

GENÇLER PARMAK ISIRTTI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 3 hafta geride kalırken halen daha ilk 11 belirlemeye çalışan Ahmet Yıldırım Adana Demirspor maçını fırsata çevirdi. Zorluk seviyesi yüksek olan Amedspor ve Selçukspor maçlarında daha tanıdık isimlerle sahaya çıkmayı tercih eden Yıldırım, Adana’da sürprize imza atarak büyük ölçüde hiç forma şansı bulmayan ya da az süre alan oyunculardan kurulu bir kadro sürdü sahaya.

Kalede Ahmet Altan’ı tercih eden Yıldırım, defansın bel kemiği olan ve bu sezon tüm maçlarda forma giyen Doğan Can’dan vazgeçmedi. Hüseyin Cihan, Salih Aygen ve Murat Paluli ise ilk maçlarına çıktı.

Orta sahada da yeni yüzlere şans tanıyan teknik patron Yıldırım; Uğur Utlu, Erdem Koçal, Erhan Çelenk ve Halil İbrahim Tuna’dan oluşan bir orta alan hattı çizdi.

Forvette ise Ertan Koç ve Ersel Aslıyüksek ile gol şansı aradı.

HALİL İBRAHİM TUNA VE ERSEL ASLIYÜKSEK ŞOV YAPTI

Ligde Mert Nobre ve Mehmet Albayrak gibi tecrübeli forvetlerin arkasında forma şansı bekleyen Ersel, ayağına gelen fırsatı iyi değerlendirerek antrenör Yıldırım’a ‘ben de buradayım’ dedi. Oynadığı nefis futbolu birde golle süsleyen Ersel özellikle hızlı atağa çıkma noktasında BB Erzurumspor’un en büyük kozu olacak gibi görünüyor.

Altınordu patentli Halil İbrahim ise Ersel ile galibiyetin mimarlarından olmayı başardı. Attığı gol ve sergilediği mükemmel performans ile ilk 11 adına hocasına göz kırptı.

YILDIRIM: BU SADECE BİR BAŞLANGIÇ

Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ise,  “Çok iyi bir takımımız var. Oynayan, oynamayan her kes hazır. Herkes bu davaya baş koydu. Kazandık. Adana Demirspor’u yendik diye havaya girmeye gerek yok. Bu sadece bir başlangıç. Bütün maçlarımızda hedefimiz galibiyet. Üstün başarı gösteren oyuncularımı tebrik ediyorum. Hafta sonu da önemli Bucaspor maçımız var. Kupa maçında forma şansı bulamayanlara şans verdik bu galibiyet de çok mutluluk verici oldu. İnşallah bu kupayı Erzurum’a getiririz” dedi.
Maçtan sonra, soyunma odasına gelerek futbolcuları kutlayan Kulüp Başkanı Av. Ali Deimirhan, Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla birlikte galibiyetin sevincini yaşadılar.

BB ERZURUMSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ YAŞANIYOR BB ERZURUMSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AHMET YILDIRIM: “ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.