Dolar 32,3652
Euro 34,9611
Altın 2.325,56
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

DADAŞKENT’TE BİR KÖSTEBEK VAR!

DADAŞKENT’TE BİR KÖSTEBEK VAR!
28 Ağustos 2021 20:27

AZİZİYE ilçesinin Dadaşkent semtinde, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı ‘Sevgi Evleri’nde barınan bir erkek öğrenci, semt halkının ‘huzurunu’ kaçırdı.

Çevre sakinlerinin iddiasına göre, Yıldızkent ile Dadaşkent arasındaki Bilkent Bulvarı üzerinde Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne ait sevgi evinde kalan öğrencilerden biri, karanlık çöktükten sonra çevredeki bahçeli evlere gizlice giriyor.

Çoğu kimse tarafından da bilindiği ve tanındığı öne sürülen öğrenci, fırsatını bulduğu an suç işliyor.

Mahalle sakinlerinin eşya ve evcil hayvanlarına zarar veren, hatta çalan bu öğrenci, geçtiğimiz gece sine ev ve bahçelere girdi.

Kamera kayıtlarına bakılarak tespit edilen ve yakalanan öğrenci yüzünden semt halkı, Polis Merkezine giderek ifade verdi.

Semt sakinleri. “Sevgi evinde kalan o öğrenci, huzurumuzu kaçırdı. Devlete emanet edilmiş bu çocukların özellikle gece saatlerinde sokağa çıkmaması gerekir. Keyfi hareket eden, evlere, bahçelere giren bu gencin  başıboş dolaşması başka trajik olaylara da neden olabilir. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün gerekli önlemleri almasını istiyor ve bekliyoruz” dediler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.