Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

DÜĞÜNDE 10. YIL MARŞI COŞKUSU

DÜĞÜNDE 10. YIL MARŞI COŞKUSU
9 Ağustos 2021 09:47

ERZURUM‘un tanınmış simalarından, kendine özgü hayat biçimi, dobra tavrı ve sevecenliği ile çoğu insanın gönlünde özel bir yer edinen namı diğer Hayro Baba, oğlu Kutlu Kotangil’in düğününde duygunun doruğuna ulaştı.

Dün akşam Köşk Düğün Salonu’nda seçkin bir davetlinin katıldığı düğünde nikahı Büyükşehir Belediye Başkan’ı Mehmet Sekmen kıydı. Kıyılan nikah sonrasında podyuma önce Erzurum Bar Ekibi, ardından da Kars Kafkas Topluluğu çıktı.

Kars Ekibi, oyunlarını bitirdikten hemen sonra, onuncu yıl marşı ile hem Hayrettin Kotangil’e ve hem de davetlilere büyük bir sürpriz yaptı. Atatürk’ün “Ne Mutlu Türk’üm diyene” veciz sözünün salonda yankılanmasıyla birlikte ayağı kalkan davetliler, tempo tuttu ve hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı’nı söylediler.

Mehtap Kuşkapan ve Kutlu Kotangil çiftinin asla unutamayacakları geceye damga vuran Kafkas Ekibi, kendilerine bir de Türk Bayrağı hediye etti. Düğün, geç saatlere kadar, Erzurum’un sevilen sanatçılarından Fatih Koçak’ın seslendirdiği türkülerle sürdü. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.