Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 23°C

EYOWF KOMİTESİ’NDEN TAM NOT

EYOWF KOMİTESİ’NDEN TAM NOT
7 Eylül 2016 12:05

01 eyof

AVRUPA Gençlik Kış Olimpiyatları (EYOWF) Koordinasyon Komisyonu, Erzurum’da toplandı. Komisyon Sorumlusu Lıney Holdorsdottır, “Erzurum’da organizasyonun başarıyla sonuçlanması için, işbirliği şart” dedi.

Önümüzdeki şubat ayında yapılacak olan EYOWF 2017 ile ilgili konular, Palandöken Polat Otel’de masaya yatırıldı. Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Yönetim Kurulu Üyesi Perviz Aran, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, Menajer Katerina Nycova ve EYOF 2017 Genel Koordinatörü Orhan Atasoy’un katıldığı toplantıda konuşan EYOWF Koordinasyon Komisyonu Sorumlusu Lıney Holdorsdottır, önceki ziyaretlerine oranla kentte EYOWF ile ilgili hayli gelişme gördüklerini söyledi.
Oyunlar sayesinde Erzurum’dan dünyaya yansıtacak çok şeylerinin olduğunu belirten Holdorsdottır, “Başarı hiç şüphesiz işbirliği ile gelir. EYOWF bizim için, gençlik için çok önemli. Dünya gençlerinin, Avrupa gençlerinin burada bulunmaları, mücadele etmeleri ve yarışmaları çok önemli” diye konuştu.
Açılış ve kapanış seremonileri, akreditasyon ve aynı zamanda meşalenin yakılması olaylarının, tıpkı olimpiyatlarda olduğu gibi, aynen tekrar edilmesi gerektiğini belirten Holdorsdottır, “Bu tarz olaylar, aynen, birebir uygulanmalıdır. Oyunlar, genç sporcular için çok büyük bir sportif faaliyet. En yüksek seviyede düzenlenen ve kendi gelecekleri için iyi sonuçlar vereceğine inandığımız güzel bir teste imza atıyorlar. Organizasyonun başarılı olması, işbirliğine ve birlikteliğe bağlı. Burada bulunduğumuz süre içinde rica ve taleplerimize hemen cevap verildiği için de teşekkür ediyorum. Buradaki ekibimle beraber size en iyi şekilde yardımcı olmak istiyoruz” değerlendirmesi yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.