Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

EYÜP GÖZGEÇ 4. KEZ BAŞKAN!

EYÜP GÖZGEÇ 4. KEZ BAŞKAN!
22 Ekim 2016 17:32

26-eyp

TÜRKİYE Boks Federasyonu (TBF) Başkanlığı’na yeniden Erzurumlu Eyüp Gözgeç seçildi. Genel kurulda geçerli oyların tamamını alan Gözgeç, bu sonuçla 4. kez ipi göğüslemiş oldu.
Türkiye Boks Federasyonu’nun seçimli olağan genel kurulu Ankara’da yapıldı. Genel kurulda öncelikle denetim kurulu raporu, faaliyet raporu, bilanço ve bütçe oylamaları yapıldı. Raporların ibra edilmesinin ardından söz alan TBF Başkanı Gözgeç, 2010 yılından bu yana boksta devrim niteliğinde işlere imza attıklarını söyledi.
TEK EKSİĞİMİZ OLİMPİYAT MADALYASI
Yönetimde bulundukları dönemde sporcu ve antrenörlerin yanı sıra tesisler konusunda da önemli adımlar attıklarını bildiren Gözgeç, “Başkalarının neredeyse 20 yılda yaptığını, sizlerin de desteğiyle ben ve arkadaşlarım, 5 yıl gibi kısa bir sürede hayata geçirdik. Bugün baktığımızda tek eksiğimizin olimpiyat madalyası olduğunu görüyoruz. İnşallah onu da 2020 yılındaki olimpiyatlarda ülkemize kazandıracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Bakanımızın, Sayın Müsteşarımızın ve Bakanlık yetkililerinin bizlere verdikleri destek için sizlerin huzurunda bir kez daha kendilerine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Türk sporunun, ülkemiz boksunun çok daha mutlu bir geleceğe taşınması için ben ve arkadaşlarım sizlerle beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Daha sonra oylamaya geçildi ve 202 delege oy kullandı. Eyüp Gözgeç, 195 delegenin oyuyla yeniden başkan seçildi. Seçimde 7 oy da geçersiz sayıldı.

erzurumdanhaberler.com olarak Eyüp Gözgeç başkanımızı kutluyor, özlemini duyduğu olimpiyat madalyasını bir dahaki olimpiyatlarda almasını diliyoruz. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.