Dolar 32,3610
Euro 34,9649
Altın 2.325,21
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

GELDİ “PALANDÖKEN ADINA YAKIŞIR HİZMETLER ALIYOR”

GELDİ “PALANDÖKEN ADINA YAKIŞIR HİZMETLER ALIYOR”
28 Eylül 2016 08:42

01-pln

BİRKAÇ günden beri Erzurum’da bulunan ve çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’nin son durağı Palandöken Belediyesi oldu. Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ile birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a nezaket ziyaretinde bulunan Mehmet Geldi, “Ziyaretlerimizi Palandöken Belediyesi ile sürdürüyoruz. Doğrusunu söylemek gerekirse, karşımızda gelişen ve dönüşen bir ilçe bulduk, bundan da büyük mutluluk duyduk” dedi.

SORUNLARI DİNLİYORUZ

Başkan Orhan Bulutlar’ın makamında bir değerlendirme yapan Mehmet Geldi, şunları söyledi:

“-Sorumluluk bölgemizdeki İl ve ilçe belediyelerimizi yerinde ziyaret ediyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını görmek ne gibi problemlerle karşılaşıldığını anlamaya çalışmak. Bu amaç doğrultusunda belediyelerimize ziyaret programları düzenliyoruz. Ziyaretimizin sebeplerinden birisi de bu. Millet iradesine karşı düzenlenmiş olan 15 Temmuz hain darbe girişimine kalkışılması nedeniyle bu ziyaretlerimize ara vermiştik. Milletin iradesine sahip çıkması ve büyük kahramanlıklarla bertaraf edilen bu hain kalkışma sonrasında tekrar ziyaretlerimize devam ediyoruz.”

YAPTIKLARI HİZMETLERİ ANLATTI

Mehmet Geldi’nin belediyelerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise,”Belediye olarak önceliğimiz, insan odaklı hizmetler üretmek. Bu yolda emin adımlarla yürüyor, hizmetlerimizi de artırarak devam ettiriyoruz. Belediye olarak yeni bir hizmet binası yaptırıyoruz. Mevcut binamız artık ihtiyaçlara cevap vermiyordu. Yeni binamızda, yeni bir şevk ve heyecan ile hizmetlerimizi sürdüreceğimize inanıyorum. Palandöken İlçe emniyet Müdürlüğü binamızın temellerini attık, inşaatı sürüyor. İkinci bir kültür merkezi inşaasına başladık, nikah sarayı yaptırıyor, insanlarımıza hizmetin en iyisini ve kaletilisini sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Ziyaret sonrasında Başkan Orhan Bulutlar, misafiri Mehmet Geldi’ye Oltutaşı bir tespih hediye etti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.