Dolar 32,4954
Euro 34,9187
Altın 2.437,70
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C

BİNGÖL’ÜN SİYASETTE 7/24 FORMÜLÜ

BİNGÖL’ÜN SİYASETTE 7/24 FORMÜLÜ
23 Şubat 2021 08:09

DEVA Partisi Erzurum Kurucu İl Başkanı olarak, ara verdiği siyasete 18 yıl sonra dönüş yapan, dönüş yaptığı günden beri de dur durak nedir bilmeden koşturan Vahit Bingöl’e ne soğuk, ne de kar ve kış da engel olamıyor. Kendisinden yaşça hayli küçük çalışma arkadaşlarının bile hızına ve temposuna yetişmekte zorlandığı Vahit Bingöl’e 24 saat yetmiyor.

AÇILAN MESAFEYİ KAPATMA GAYRETİ

Erzurum siyasetine hareket getirebilme adına özel hayatını rafa kaldıran, randevularına geç kalmamaya, vaktinde gitmeye ve hazırladıkları programları aksatmadan uygulamaya azami dikkat gösteren DEVA İl Başkanı Vahit Bingöl, siyasetten uzak kaldığı yıllarıda açılan mesafeyi, geceyi gündüze katarak kapatmaya çalışıyor.

DERT DİNLİYOR, MORAL AŞILIYOR

Kimi gün kahvaltı çayının son yudumunu kapının ağzında aldığını, ayakkabılarının bağını merdiven başında bağladığını ve evden apar topar çıktığını belirten Bingöl, “Üstlendiğim görevin yüklediği sorumlulukları yerine getirebilmem için değil koşmak, kısa mesafe yarışçıları gibi depar atmam gerektiğini biliyorum. Belli bir yaşa gelmiş, siyasetin içinde yoğrulmuş, kendime göre bir birikimin sahibi olmuşum. Sıra o birikimlerimizi milletin, memleketin menfaatine sunmaya geldi. Ülkenin ve Erzurum’un durumu ortada. Zaman kaybına tahammülümüzün olmadığını bilmemiz gerekiyor. Ben de bu bilinçten hareketle çalışıyor, kapı kapı dolaşarak hem dert dinliyor, hem insanımıza moral aşılamaya gayret ediyorum” diye konuştu.

İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

Esnaf ziyaretlerini sürdüren, bu arada Büyük Birlik Partisi (BBP), Saadet Partisi (SP) ve Yeniden Refah Partisi il teşkilatlarına ekip arkadaşlarıyla birlikte ziyarette bulunan Vahit Bingöl, memleket meselelerinin çözümünde her türlü işbirliğine herkesle, tüm sivil toplum örgütleriyle hazır olduklarını bildirdi.

TEŞEKKÜR ALDI

BBP İl Başkan’ı Ahmet Eşref Yılmaz, Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fatih Kaylı, DEVA İl Başkan’ı Vahit Bingöl ve ekibinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi, başlattığı siyasi hareketlilikten dolayı da kendisine teşekkür ettiler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.