Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 22°C

HEM SUÇLU, HEM GÜÇLÜ DEDİKLERİ BÖYLE OLSA GEREK!

HEM SUÇLU, HEM GÜÇLÜ DEDİKLERİ BÖYLE OLSA GEREK!
31 Ocak 2017 10:37

EVLERİNİN önünde, bir astsubay ve çocukları tarafından yaklaşık 12 dakika boyunca dövülen, aldığı darbelerden dolayı yüzü, gözü parçalanan ve burun kemiği kırılan otizmli Muhammet Lütfi Arpatoğlu’na “geçmiş olsun” ziyaretinde bulunan Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, saldırganın karakola giderek şikayetçi olduğunu öğrenince, şaşkına döndü.

Otizmli 21 yaşındaki Muhammet Lütfi Arpatoğlu, geçtiğimiz günlerde evlerinin önünde, İ.K. adındaki bir astsubay ve çocukları tarafından öldüresiye dövülmüştü. Üzücü olayın erzurumdanhaberler.com’da yayınlanmasından sonra, özellikle sosyal medya kullanıcıları ayaklanmış ve saldırganların en ağır şekilde cezalandırılmalarını istemişlerdi.

Aldığı darbeler nedeniyle ağır şekilde yaralanan Muhammet Lütfi Arpatoğlu’nun evi ziyaretçi akınına uğradı. Son olarak aileye Ak Parti İl Yönetim kurulu Üyesi İsmail Çakır ile birlikte “geçmiş olsun” ziyaretine giden Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, baba Sinan Arpatoğlu’na üzüntülerini bildirdi. Muhammet’in başına gelen olayı duyduğunda çok üzüldüğünü ve etkilendiğini belirten Ilıcalı, sorumlularının en ağır şekilde cezalandırılmaları gerektiğini söyledi.

Muhammet’in başına gelen olayın duyulmasıyla birlikte kamuoyunun ayaklandığını ve bir infial yaşandığını belirten Sinan Arpatoğlu, “İşin ilginç yanı, saldırgan tarafın bizden şikayetçi olması oldu. Üzüntümüz gerçekten çok büyük. Muhammet olayın şokundan kurtulmuş değil. Biz de aile olarak travma geçiriyoruz. Sizlerin ziyareti ve desteği, üzüntümüzü hafifletiyor” dedi.

Olayın kamuoyunda duyulması, özellikle sosyal medyada tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine saldırgan İ.K’nin karakola giderek, can güvenliğinden endişe duyduğunu belirttiği ve Muhammet ile birlikte konuyu gündeme taşıyanlar hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.