Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 23°C

MAKOSENLERİ GİYDİ YOLLARA DÜŞTÜ

MAKOSENLERİ GİYDİ YOLLARA DÜŞTÜ
29 Ekim 2020 22:50

UZUN yıllar siyasetten ayrı kalan, yaklaşık 18 yıl sonra Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) ile yeniden politika kulvarına dönüş yapan Vahit Bingöl, genel başkanını ağırlamış ve kongrelerini tamamlamış olmanın rahatlığı içinde makosenlerini giydi ve yollara düştü. İlçe gezilerine başlayan ve yönetimden birkaç arkadaşı ile Güney’e doğru yol alan Bingöl, kar esareti başlamadan tüm ilçelerdeki vatandaşlar ile kucaklaşmayı ve hasret gidermeyi hedeflediğini bildirdi.

VAH’LARA ÇOK ŞAŞIRMADI

İlçe gezileri için plan yapan ve yürüyüşe Karayazı’dan başlayan Vahit Bingöl, yeterli hizmeti göremeyen ilçede dert dinledi. Arkadaşları ile beraber işyerlerine uğrayan, kahveleri dolaşan, korona tehlikesini de göz önünde tutarak temkinli davranmaya gayret eden Bingöl, dokunduğu insanlardan yükselen “vah”lar karşısında çok da şaşırmadı.

ARADIKLARINI DEVA’DA BULACAKLAR

Erzurum’un en az hizmet gören, geri kalmışlıktan en çok payı alan Güney ilçelerinin durumunu iyi bildiğini, bu nedenle vatandaşın yakınmalarına şaşırmadığını belirten Başkan Bingöl, “Bu ilçelerimiz ve insanlarımız aradıklarını DEVA’da bulacak. Vatandaş bu gerçeği görüyor, biliyor ve o bilinçten hareketle bize kucağını açıyor. Hizmet adına yılların ihmaline uğramış, yetmemiş terör belasıyla boğuşmuş Hınıs, Karaçoban ve Karayazı başta olmak üzere, Erzurum’un tüm ilçeleri aradığı deva’yı, hizmeti bizde, yani DEVA Partisi iktidarında bulacak” açıklaması yaptı.

VATANDAŞIN GÖZÜNDEKİ IŞIĞI GÖRÜYORUM

DEVA Genel Başkan’ı Ali Babacan isminin vatandaş tarafından ilgiyle karşılandığını, sokakta karşılık bulduğunu bildiren Bingöl, muhtemel bir seçimde kamuoyu yoklaması yapan araştırma şirketlerini çok ciddi anlamda mahçup edip, utandıracaklarını öne sürdü. O mahcubiyeti tattıracakları günün sabırsızlıkla gelmesini beklediklerini  vurgulayan Bingöl, yıllarca siyasetle haşır neşir olmuş birisi olarak o ışığı vatandaşın gözünde, tutumunda, samimi yaklaşımında gördüğünü belirtti, “Hiç kimse bizi küçümsemesin, bize küçük gözle bakmasın. DEVA geliyor, DEVA vatandaşın dertlerine deva olmaya geliyor” diye konuştu.

Karayazı ve Karaçoban’da ilçe gezisi yapan, vatandaşla görüşen, sıkıntılarına kulak veren Başkan Bingöl, Hınıs’ta da parti teşkilatını ziyaret etti, yönetimde görev partilileriyle tanıştı. erzhaber 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.