Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

YANLIŞTAN DÖNÜLÜYOR MU?

YANLIŞTAN DÖNÜLÜYOR MU?
4 Mart 2019 04:08

YEREL seçimlere dolu dizgin gittiğimiz şu günlerde, belediye başkan adayları da hazırlattıkları broşür, el ilanı ve video çalışmalarıyla hem kendilerini anlatmaya, hem de projeleriyle seçmeni bilgilendirmeye devam ediyorlar.

Bu doğrultuda Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı Mehmet Sekmen de, dur durak nedir bilmeden çalışıyor. Hem kendi kişisel gayreti, hem de ekibinde yer alan gençlerin, özellikle de bayanların koşuşturması ile çok sayıda insana ulaşmaya çalışan Mehmet Sekmen’in, dağıttırdığı “Mutlu Şehir Erzurum” broşüründe, “Palandöken Kayak Merkezi” anlatılıyor ve yapılan yenilik ve çalışmalar hakkında bilgi veriliyor.

Geçtiğimiz yıllarda adı “Ejder 3200” uyduruk markasıyla değiştirilmek istenilen, hatta bu anlamda ciddi tanıtım çalışmaları yapılan ve oluk oluk para akıtılan Ejder 3200 çakma markasının, Başkan Sekmen’i tanıtım broşüründe yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Ön kapağında Mehmet Sekmen’in fotoğrafının bulunduğu çalışmada, daha çok Palandöken’de yapılan yeniliklerin, özellikle de kafelerin fotoğrafları göze çarpıyor.  “Ejder 3200” ismine rastlanılmayan broşürde, Başkan Sekmen’in, “Dünyanın en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ’nde, yeni sosyal donanı alanları ve tesisler inşa ettik Sosyal tesisler, küre ve fanus kafeler, bungalov evler, otopark hizmeti, atv ve kokart pistleri ile daha birçok yatırımla, kayak merkezimize yeni ve modern bir perspektif kazandırdık” mesajına yer veriliyor.

Broşürün hiçbir sayfasında, “Ejder 3200” çakma ismine yer verilmemesi, “yoksa yanlıştan dönülüyor mu” sorusunu akıllara getirdi.

Dünyanın bildiği, hemen herkesin hafızasına kazınmış Palandöken adını silmek, yerine de “Ejder 3200” uyduruk markasını monte etmek için uğraş veren dönemin sorumsuz sorumluları, ulusal boyutta yayın yapan gazetelere yaptıkları açıklamalarda, Palandöken’in yeni adının Ejder 3200 olduğunu belirtmiş, haberlerin yayınlanmasından sonra, çoğu vatandaş bu işgüzarlığa tepki göstermişti.

Mehmet Sekmen’in, geç de olsa yapılan hatayı görmüş olması “önemli bir kazanç” olarak değerlendirildi. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.