Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

BAŞKAN ÖZ, NASIL BİR YOL İZLEYECEKLERİNİ ANLATTI

BAŞKAN ÖZ, NASIL BİR YOL İZLEYECEKLERİNİ ANLATTI
8 Ocak 2017 09:26 | Son Güncellenme: 8 Ocak 2017 09:27

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yönetim listesini en geç Çarşamba gününe kadar açıklamış olacaklarını söyledi, “Listemizi kılı kırk yararak oluşturmaya çalışıyoruz. Bize çalışacak adam lazım. Falanca cemaatten, filanca bilmem nerden olmamalı, sicili temiz olmalı. Bizim kavgaya, dövüşe ayıracak zamanımız yok” diye konuştu.

Toplam 50 kişilik yönetim kurulu listesine son şekli vermeye çalıştıklarını belirten Mehmet Emin Öz, “Öyle bir yönetim oluşturmak istiyorum ki, o yönetimde heyecan olsun, çalışma azmi olsun, hepsinden önemlisi kişi, ayrıştırıcı değil, birleştirici olsun. Bu özellikleri üzerinde taşıyan arkadaşlarımızla yola çıkacağız” diyerek, nasıl bir yol izleyeceklerinin ipuçlarını verdi. Yedekleri ile birlikte 100 kişiden oluşacak yönetimin tamamını çalıştıracağını, koşturacağını, şehrin sorunlarını çözme noktasında birlikte çaba göstereceklerini belirten Başkan Öz, erzurumdanhaberler.com’a özel açıklamalar yaptı. Yönetimde, şimdiye kadar siyasetle işi olmamış çok sayıda “yeni yüz” bulunduğunu belirten Mehmet Emin Öz, şunları söyledi:

YÖNETİMDE 10’DAN FAZLA BAYAN VAR

“- Arkadaşlarımızın üçte birinden fazlası siyasetin içinde hiç olmamış. Yönetim kurulu üyelerimizin kimi esnaf, kimi işadamı. 10’un üstünde bayan arkadaşımız var. Yine yaşı 30’un altında, 10’dan gazla genç arkadaşımızı yönetime aldık. İnanın çok hassas davranıyoruz. Bir kere malum cemaatten birilerinin içimize girmesini önlemek için titiz davranıyor, detayı ile araştırma yapıyoruz. Öyle ki, o kişinin ruh hali nasıl? Toplum tarafından nasıl biliniyor ve tanınıyor? Kavgacı mı, yoksa yapıcı birisi mi? Bütün bu ayrıntıları göz önünde bulunduruyoruz. Artık yeni yüzlere bu şehrin ihtiyacı var. Onların önünü açmak gerekiyor.”

KİMSENİN İŞİNE KARIŞMAYACAĞIZ

Kimsenin işine karışmayacaklarını, ancak, kamu kesiminden herkesi işini iyi yapıyor mu-yapmıyor mu, üstlendiği işin hakkını veriyor mu-vermiyor mu diyebilmek için takibe alacaklarını da belirten Başkan Öz, “Bir kaymakamın işine karışmayacak, ama o kaymakamın ilçesinde iyi işler yapıp-yapmadığına da bakacağız. Kaymakam veya bir kamu görevlisi de takipte olduğunu bilecek, işini savsaklamadan, daha iyi yapmanın yollarını arayacak. Eğitim konusunda biz de üzerimize düşeni yapacağız. Sorunlar ayaküstü sohbetleri ile temenni ile çözülmez. Herkesten rapor alacağız. Aldığımız raporları ilgili yerlere ulaştıracak ve takibini de yapacağız. Kısaca şehri daha yaşanılır hale getirmek için ne gerekiyorsa, Ak Parti İl Yönetimi olarak onu yapacağız. Listemizi belki bugüne kadar açıklamalıydık. Ama böylesi arayışlardan dolayı gecikmek zorunda kaldık. Sanırım salı günü, en geç çarşambaya yönetim listemizi sizlerle paylaşmış oluruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.