Dolar 32,5130
Euro 34,9419
Altın 2.434,97
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C

ALİ DEMİRHAN: BB ERZURUMSPOR’UN BAŞKANI BENİM!

ALİ DEMİRHAN: BB ERZURUMSPOR’UN BAŞKANI BENİM!
23 Aralık 2016 16:57 | Son Güncellenme: 23 Aralık 2016 17:45

BÜYÜKŞEHİR Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan, Genel Kaptan Murat Aslan ile yöneticilerden Tuncay Atasever’in, istifa edip, etmediklerine dair sorularının havada uçuştuğu bir günde basın mensuplarının karşısına çıktı, “Yaşananları gerçekten anlayamıyorum. Biz cami derneği değiliz. Sorun varsa özür diliyorum. Bu kulübün başkanı benim, istifaların verileceği kurum benim. Büyükşehir Belediye Başkanımız’ın yetkisi yok, gelişmelerden haberi de yok” dedi ve yaşanan tatsızlıklara son noktayı koydu.

İki gün önce, bir internet sitesinde “özel” mahreciyle yayınlanan haberde, BB Erzurumspor Genel Kaptanı Murat Aslan ile yöneticilerden, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı olan Tuncay Atasever’in istifalarının, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından istendiği belirtilmiş, bu haber, sonraki gün Murat Aslan tarafından, “Aslanlar gibi görevimin başındayım” denilerek, yalanlanmıştı.

KAFALARI KARIŞTIRAN AÇIKLAMALAR

Kafaları karıştıran açıklamaların havada uçuştuğu bir günde, BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan, bir yanına istifa ettirildikleri öne sürülen Murat Aslan’ı, bir yanına Tuncay Atasever’i, yanına da istifa ettirileceği iddia edilen Zafer Aynalı’yı alarak basın mensuplarının karşısına çıktı. Önce takımın ilk yarıdaki başarısından bahseden, bundan mutlu olmayan kimsenin bulunmadığını belirten Başkan Demirhan, “Önemli olan ilk yarıyı değil, ikinci yarıyı lider bitirmemizdir” dedi.

Son zamanlarda basında yeralan haberleri ve yaşananları anlayamadığını belirten Ali Demirhan, “Biz, cami derneği değiliz. Bir sorun varsa, özür diliyorum. Arkadaşlarımın hizmetlerinden memnunum. Küfredecekseniz, Murat Aslan’a değil, bana edin” dedi ve şöyle devam etti:

BASIN ELEŞTİRECEK, İŞİ BU ÇÜNKÜ

“- Başkan benim, bostan korkuluğu değilim. Egosu yüksek bir insan olduğum da söylenemez. İyiniyetimizden kimsenin şüphesi olmasın. İstifaların verileceği yer Erzurumspor Kulüp Başkanlığı’dır. Büyükşehir Belediye Başkanımız’ın yetkisi yok, gelişmelerden haberi de yok. Eleştiriye açığız. Basın eleştiriyor. Onların işi bu. Duygusal bir yapımız var. Murat Aslan reklamcı. Yaptıkları ortada. Bu adama nasıl haksızlık yaparız? Yaşananlardan hepimize gına geldi. Basın olarak bizlere yardımcı olun.”

BB Erzurumspor’un toplam borcunun 3.2 milyon lira olduğunu, gelirlerinin de bu borcu iyi-kötü karşılayacak düzeyde olduğunu belirten Demirhan, “Ekonomik anlamda çok iyi ya da çok kötü değiliz” dedi, Murat Aslan ile Tuncay Atasever’in istifalarının sözkonusu olmadığını söyledi.

İSPAT EDİN, İSTİFA EDEYİM

Toplantının ilerleyen bölümünde söz alan Zafer Aynalı ise, kendisini Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yol arkadaşı olarak tanımladı, “Başkanım bana ne talimat verirse, onu harfiyen yerine getiririm” dedi. Aynalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak kimseye haksız iş vermediğini ve ödeme yapılmasına zemin hazırlamadığını belirtti, “Böyle bir iddiayı ortaya atanlar ispatlasınlar, bırakın Erzurumspor yönetimini, belediyedeki görevimden bile istifa ederim” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

  1. mugdat dedi ki:

    sayin deyerli baskanim ben oz erzurumluyum ve erzurumsporu destekliyorum kendim bursa gemlikteyim sayin baskanim size bir ricada bulunacam siz deyerli baskanimdan istegim erzurumspor asortmen takimi yollarmisiniz rica ediyorum adres…bursa gemlik isa kirathanesi eskipazar gemlik..mugdat sorhun 05376379374