Dolar 32,3397
Euro 35,1175
Altın 2.311,98
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 10°C
Az Bulutlu
Erzurum
10°C
Az Bulutlu
Per 12°C
Cum 12°C
Cts 14°C
Paz 15°C

AZİZİYE BELEDİYE BAŞKANI, BABASINI KAYBETTİ

AZİZİYE BELEDİYE BAŞKANI, BABASINI KAYBETTİ
22 Eylül 2016 07:11

01-orhan

AZİZİYE Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, basanı Ahmet Orhan’ı kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk babası 68 yaşındaki Ahmet Orhan, gece kalp krizi geçirdi. Ambülansla hastaneye kaldırılan, Atatürk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nden emekli Öğretim Görevlisi Ahmet Hoca, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Daha bir gün önce, Aziziye Belediyesi’ne uğrayan ve karşılaştığı personel ile şakalaşan, hal hatır soran Ahmet Orhan’ın ani ölümü, üzüntü yaşattı.

Aziziye Belediyesi Basın Müşaviri Recai Pak, “Ahmet Amca belediyeye çok ender gelirdi. Ama son iki günde onu sıklıkla belediyede gördük. Demek ki, bizimle helalleşmeye geliyormuş. Kendisi çok iyi, muhterem bir insandı. Allah rahmet etsin, nur içinde yatsın” dedi.

Bugün öğle vakti, Narmanlı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek olan Ahmet Orhan Hocamız’a, biz de erzurumdanhaberler.com ekibi olarak Allah’tan rahmet, oğlu Muhammmed Cevdet Orhan’ın şahsında tüm aile bireylerine başsağlığı diliyoruz. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.