Dolar 32,3249
Euro 35,0645
Altın 2.308,47
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

BAŞKAN ORHAN HALKLA İÇ İÇE

BAŞKAN ORHAN HALKLA İÇ İÇE
21 Eylül 2016 09:53

haberler

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşla bir araya gelerek istişare eden Başkan Orhan, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıyor.

ERZURUMDANHABERLER / GÜNDEM – İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Orhan, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Başkan Orhan, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Aziziye’de değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Esnaftan bire bir taleplerini dinleyen Başkan Orhan, kahvehanede oturan vatandaşla da sohbet ederek, daha güzel, daha yaşanabilir bir Aziziye için fikir alış verişinde bulunuyor. Saltuklu Mahallesi’nden başlattığı esnaf ziyaretlerini Selçuklu ve Ilıca Mahallesi ile devam ettireceklerini ifade eden Başkan Orhan, üçü merkez olmak üzere, köylerle birlikte 72 mahallelerinin bulunduğunu ve her fırsatta ilçe halkıyla bir araya gelmeye özen gösterdiğini kaydetti. Belediye Meclis üyeleri Mehmet Akarsu ile Cafer Pala’nın da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Orhan, sokakta karşılaştığı yaşlı teyze ve amcalara da hal hatır sormayı ihmal etmedi.


Aziziye’deki değişime herkes katkı sunuyor…
Aziziye’nin bir değişim ve dönüşüm süreci yaşadığını, bu sürece ilçeye hizmet sunan, ilçede yaşayan vatandaşa hizmet veren herkesin önemle rol oynadığına işaret eden Başkan Orhan, “Zaman zaman düzenlediğimiz istişare toplantılarının yanında, yaptığımız ziyaretlerle de esnafımızın taleplerini dinliyoruz. İlçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Bölgemize daha fazla yatırımcı çekme, mevcut yatırımcıların ve esnafın sorunları noktasında görüşlerini alıyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir ve modern bir Aziziye için çalışıyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan ilçemize ve hemşehrilerimize el birliğiyle katkı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Orhan’a beklentilerini ve taleplerini bire bir anlattıkları için mutluluklarını dile getiren esnaf da, ziyaret için teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.