Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C

BAYRAM DEĞİL YOL SEVİNCİ

BAYRAM DEĞİL YOL SEVİNCİ
17 Ekim 2020 20:48 | Son Güncellenme: 17 Ekim 2020 21:06

PALANDÖKEN İlçesi’nde bir süre önce yapımı tamamlanarak kullanıma açılan prestij caddesi için tören düzenlendi. Yol sevincinin bayram sevincine dönüştüğü törende bir konuşma yapan Palandöken İlçe Belediye Başkanı Muhammet Sunar, prestij niteliğindeki caddenin yapımında desteği olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e ilçe halkı adına teşekkür etti.

ÇOCUKLAR RENK KATTILAR

Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ın “prestij caddesi” şeklinde tanımladığı ve “önemli bir eser” olarak gördüğü Abdurrahmangazi Mahallesi’nde, TOKİ’ler mevkiindeki yeni yolun açılış törenine ellerindeki bayraklar ile katılan çocuklar, töreni bayram yerine çevirdiler.

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Semmen ile Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün de hazır bulunduğu törene çok sayıda vatandaş da katıldı. Törenen katılamayan yöre insanın evlerinin balkonlarından izlediği açılışla konuşan Palandöken İlçe Belediye Başkanı Muhammet Sunar, şunları söyledi:

ÖNEMLİ BİR EKSİĞİ GİDERDİK

“- Şehrimizin gerek üst, gerekse altyapısı yönünden son derece modern bir mahallesi haline gelmeye başlayan Abdurrahmangazi’de en önemli eksiklik yoldu, caddeydi. Mahallemizin bir prestij caddesine ihtiyacı olduğunu söylemiş, bu eksiği giderme adına mahalle sakinlerimize söz vermiştik. Bugün o sözümüzü yerine getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.”

BAYRAM YERİ GİBİ

Prestij caddesinin yapımına destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür eden Başkan Sunar,  sevgi gösterileri arasında yaptığı konuşmasına şöyle devam etti:

““Mevcut imar planlarında 1,5 kilometrelik ham yolumuz görünüyordu. Öncelikle bu yolda dolgu, yarma ve tesfiye işlemleri yaptık, tretuvar çalışmalarını tamamladık, yeşil alanlar oluşturduk. Yaklaşık 2 bin 500 metre bordür, 5 bin metre tretuvar döşedik, asfaltta önce bin 800 ton plentmiks malzeme serdik ve 10 bin metrekare asfalt dökerek caddeyi kullanıma hazır hale getirdik” hatırlatması yaptı.

Prestij caddesinin Emniyet-TOKİ’ler ölgesine yeni bir imaj kazandırdığına işaret eden Başkan Sunar, “Mahallede onlarca sokakta yürütelen çalışmalar kapsamında toplamda 52 bin 858 metrekare sıcak asfalt döküldü, 11 bin 364 metrekare tretuvar ve 10 bin 103 metre bordür döşendi. Marka ilçe hedefimize varma adına ulaşım ağını güncelleştirme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  İlçemize vizyon projeler kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.. Yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binamız bu bölgede bulunuyor ve ihtişamıyla büyülüyor. Bu görkemli esere yaraşır bir cadde ortayla çıkardığımız için çok mutluyuz” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.