Dolar 32,5811
Euro 34,8042
Altın 2.505,56
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

BİNGÖL: İNSANIMIZ HUZUR İSTİYOR

BİNGÖL: İNSANIMIZ HUZUR İSTİYOR
25 Eylül 2021 18:13

SORUMLUSU olduğu parti teşkilatlarını muhtemel bir seçime karşı diri ve hazırlıklı tutmak amacıyla dur durak bilmeden çalışan DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, bu defa da kent meydanında üye kaydetmek amacıyla stand açtı.

Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Başkan Bingöl, yeni üye olan vatandaşların yakasına rozetlerini eliyle taktı, ileriye yönelik umut dolu mesajlar verdi.

Kurucu il başkanı olarak atandığı günden beri yoğun bir tempoyla çalışan, ilçe ilçe dolaşan ve sorun dinleyen DEVA İl Başkan’ı Vahit Bingöl, bu defa meydana çıktı. Partisine üye kaydetmek amacıyla Cumhuriyet Caddesi’ne stand kuran, yoldan geçenlere balon dağıtan Vahit Bingöl, gördükleri ilgiden son derece mutlu olduklarını belirtti ve şunları söyledi:

“DEVA Partisi olarak her geçen gün biraz daha güçleniyor ve büyüyoruz. Bu büyümede ve güçlenmede Genel Başkanımız sayın Ali Babacan beye duyulan güvenin çok büyük rolü olduğunu söyleyebilirim. Toplum olarak hayli gergin, sinir ve stres dolu günler geçiriyoruz. Parti genel başkanlarının biri birlerine yönelik sert sözleri ve suçlamaları gerginliği daha da artırıyor. Oysa insanımız sükunet ve huzur istiyor. Halkımız o sağduyulu yaklaşımı, iyi niyeti, güleryüzü Ali Babacan Bey’de görüyor.

Biz de parti teşkilatları olarak hoşgörüyle, sevecen şekilde insanımızı kucaklıyoruz. Bugün Cumhuriyet Caddesi’nde, Lalapaşa Meydanı’nda gördüğümüz ilgi de o hoşgörünün eseridir. Vatandaşımız aradığı güven ve istikrar ortamına sayın Babacan ile ulaşacağına inanıyor. Parti olarak büyüme gelişmemizin altında sayın Babacan’a duyulan güven duygusu da yatıyor.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.