Dolar 32,5066
Euro 34,8118
Altın 2.485,81
BİST 9.549,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

DİLEK OKUYUCU, “HODRİ MEYDAN” DEDİ

DİLEK OKUYUCU, “HODRİ MEYDAN” DEDİ
3 Aralık 2016 15:31

20-dlk-by

BİR süre önce Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanlığı’ndan sürpriz şekilde istifa eden Dilek Okuyucu, Abdurrahmangazi Türbesi’ndeki Divan Lokantası’nda düzenlediği basın toplantısında, 10 Aralık’ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu’da yeniden aday olacağını duyurdu.

Çok sayıda spor adamının Dilek Okuyucu’yu yalnız bırakmadığı toplantıya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Ak Parti Grup Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser de katıldı.

İSTİFAYA GÖTÜREN NEDENLERİ SIRALADI

Yönetim kurulunda yaşanan anlaşmazlık ve çekişmelerden rahatsızlık duyarak istifa yoluna gittiğini hatırlatan Dilek Okuyucu, yeniden “hodri meydan” dedi.

Önceki seçimlere, Erzurum’dan 6 ismi listesine alarak seçime girdiğini belirten Dilek Okuyucu, erzurumdanhaberler.com’a yaptığı özel değerlendirmede, kendisini istifaya zorlayan sebepler arasında, o arkadaşlarının anlamsız tutumlarının, ilgisiz davranışlarının, alınması gereken kararlara karşı kayıtsız kalışlarının ciddi katkı yaptığını söyledi.

Olağanüstü Genel Kurul’da, kendisi dışında Kocaeli Bölgesi’nden de bir adayın yarışacağını hatırlatan Okuyucu, “Genel kurulda bir kişinin aday olabilmesi için, delegelerin belli bölümünün imza vermesi gerekiyor. Beni, farklı şehirlerden çok sayıda delege arkadaşım imza vererek aday gösterdi. O arkadaşa destek verenler arasında, benimle birlikte yola çıkan, kaderbirliği ettiğimiz Erzurumlu yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın bulunması fazlasıyla yaraladı” diyerek yaşadığı hayalkırıklıklarını hatırlattı.

ERZURUM, KIŞ SPORLARININ BAŞKENTİDİR

Erzurum’un kış sporlarının başkenti olduğunu belirten Okuyucu, “Federasyon olarak tüm kentlerimize eşit mesafedeyiz. Ancak tesislerimizin yarısı Erzurum’da olduğu için buradaki aktivitelerimiz de haliyle fazla oluyor. Zaman zaman bunun sıkıntısını da yaşamıyor değiliz. Arkadaşlarımız, ‘pozitif ayrımcılık yapıyorsunuz’ diye bize sitem ediyor. Oysa biz, ülke genelinde buz sporlarını yaygınlaştırmanın mücadelesini veriyoruz” diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu ve Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser de, Dilek Okuyucu’ya başkanlık mücadelesinde tam destek verdiklerini belirterek, “Kendisiyle 2,5 yıllık sürede çok ama çok iyi bir çalışma ortamımız oldu. Oldukça başarılı, konusuna son derece hakim bir yönetici kardeşimiz. Yapılacak seçimlerde de tüm gücümüzle, bünyemizdeki spor kulüpleriyle yanındayız” dediler. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.