Dolar 32,4237
Euro 34,4712
Altın 2.489,78
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Açık
Erzurum
22°C
Açık
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

ERZURUM SİYASETİNİ SARSACAĞIZ!

ERZURUM SİYASETİNİ SARSACAĞIZ!
19 Haziran 2021 20:21 | Son Güncellenme: 19 Haziran 2021 20:24

ERZURUM siyasetinin deneyimli isimlerinden Vahit Bingöl, başarı çizgisini daha yukarılara politik beceri ve deneyimini konuşturarak taşıyor.

DESTEK SÖZÜ ALIYOR

İlçe gezilerini aralıksız sürdüren Bingöl, her gittiği yerde gönüllere dokunmayı ihmal etmiyor, selam veriyor, hal hatır soruyor, karşılığında kadını-erkeği, genci-yaşlısından destek sözü alıyor.

DENEYİMİNİ KONUŞTURUYOR

Kurucu il başkanlığı görevini üstlendikten sonra, teşkilatlanma çalışmalarını inanılmaz bir hızla tamamlayan ve ilçelerin önemli bölümünde hedefine kısa zamanda ulaşan, bu arada Türkiye genelinde partisinin ilk ilçe kongresini yaparak adından söz ettiren Vahit Bingöl, sadece şehir ölçeğinde değil, ülke genelinde de deneyim ve birikiminden yararlanılan bir isim olarak DEVA içinde öne çıkıyor.

MELEKLER DE İŞBAŞINDA

Dur durak bilmeyen azmi, gayreti ve performansı ile hem partililerinden, hem de sevenlerinden “nazarlık” bekleyen Vahit Bingöl, son olarak çıkartma yaptığı Horasan’da melekleriyle de dikkat çekti.

Erzurum’un büyük ilçelerinin başında gelen Horasan’ın altından girip üstünden çıkan ve DEVA politikalarını önüne çıkan, gördüğü, yakaladığı her vatandaşa anlatan Başkan Bingöl’e kadın partilileri de omuz verdi, arka çıktılar.

GÖZLE GÖRÜLÜR BİR İLGİ VAR

İlçe gezilerini sık tekrar edişinin vatandaş tarafından hoş ve ilgiyle karşılandığını belirten Vahit Bingöl, “İnsanımızın son zamanlarda hiç olmadığı kadar yüksek dozda gösterdiği ilgi ve samimi yaklaşımı, bizim de şevkimizi artırıyor, heyecanımızı kamçılıyor. Partimize vatandaşın gözle görülür ilgisi, yaklaşımı ve desteği var. Bunu biz, geçen aylardaki ziyaretlerimizle kıyasladığımızda çok daha net görüyoruz. Sosyal ve ekonomik yönden sıkıntıda olan vatandaş seçim istiyor. Başka yerleri bilmem ama biz Erzurum’da siyaseti sallayacağımızı görüyorum” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.